Известие

Collapse
No announcement yet.

Фирмен Сервиз Алфа Ромео ВАРНА

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Фирмен Сервиз Алфа Ромео ВАРНА

Колеги,

искам горещо да препоръчам фирмения сервиз на Алфа-Ромео във Варна (на магистралата). Момчетата си разбират от работата и са много в час. Имах възможността няколко пъти да им ползвам услугите и мога да кажа ,че съм изключително доволен (особено от Вихрен на диагностиката). Ако ви потрябва (дано не се налага) можете спокойно да разчитате на тях.

_________
    ако модераторите считат могат да направят темата важна и всеки да си пише впечатленията от сервиза.
    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
    Lancia Ypsilon '02

дай координати!!!!!!!!!!
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Точно на входа/изхода на града по магистралата за Шумен.

А дали ще се справят и с по-стари алфи ?
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

дайте телефон на сервиза, че брат ми е закъсал във Варна с моята кола! спешно е!!!!
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Цените как са?
          Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
          Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Първоначално публикувано от lyuli Покажи съобщение
            дайте телефон на сервиза, че брат ми е закъсал във Варна с моята кола! спешно е!!!!
            Тел: 052 73 53 73
            Колега ето потърсих ги специално за теб.
            Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
            Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
              Тел: 052 73 53 73
              Колега ето потърсих ги специално за теб.

хиляди благодарности!!!!!!!!

Comment

колата ми сега е там в сервиза във Варна, за основен ремонт на двигателя - болта на една от шайбите на ангренажния ремък се е скъсал (бил е пренатегнат) и се сещате какво се е случило...... Много съм нещастна, дано бързо да я оправят колата! Стискайте палци.......

Comment

колата ми сега е там в сервиза във Варна, за основен ремонт на двигателя - болта на една от шайбите на ангренажния ремък се е скъсал (бил е пренатегнат) и се сещате какво се е случило...... Много съм нещастна, дано бързо да я оправят колата! Стискайте палци.......
                  А къде си сменяла преди това ремъци и ролки ?
                  За да се знае и къде е бил пренатегнат съответния болт
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Интересно как са разбрали, че е бил пренатегнат болтът?
                    Иначе, ако има нужда с нещо да помагаме, колежке, кажи!
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                      А къде си сменяла преди това ремъци и ролки ?
                      За да се знае и къде е бил пренатегнат съответния болт
                      ами последно Явор от Драгалевци презацепва ремъка, защото имаше някакъв проблем. А дали е бил пренатегнат - не е много сигурно разбира се, но главата му се е била откъснала. От там шайбата пада, ремъка също и вие се сещате какво се е получило.......

относно помощ - ако някой от Варна може да намине да види как върви ремонта тази седмица, ще е супер....... Обещаха до петък да я направят.....

Comment

E не беше май до Варна, а до Каспичан - Шел ) Съжалявам , но нямаше как да го тегля от Каспичан с ново турбо на 30-40 км. получих и страхова невроза от това турбо - дизел да умре насред града без никаъв нишан за припалване.
                        Ама то като чет май цената ще надвиши цената на турбото и EGR a - ужас.
                        Мога да намина .
                        Last edited by kris11; d.m.y г., 21:24.
                        Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                        Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Аз очаквам да имам път натам към средата на седмицата и също мога да намина. Само, ако някой колега отиде да провери, нека напише ук, за да не ходи друг, че да не стане навалица в сервиза и да се изнервят хората
                          _______
                          146 JTD - ex
                          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от kris11 Покажи съобщение
                            E не беше май до Варна, а до Каспичан - Шел ) Съжалявам , но нямаше как да го тегля от Каспичан с ново турбо на 30-40 км. получих и страхова невроза от това турбо - дизел да умре насред града без никаъв нишан за припалване.
                            Ама то като чет май цената ще надвиши цената на турбото и EGR a - ужас.
                            Мога да намина .
                            благодаря ти много за съдействието, не се притеснявай. всичко е ок, като се изключи, 4е току що ми съобщиха, 4е главата е далa фира......
                            ина4е на всички колеги от форума, които се отзоваха съм много благодарна!!!!! в такъв момент се разбира, че нашия форум е the best!!!!!

Comment

благодаря ти много за съдействието, не се притеснявай. всичко е ок, като се изключи, 4е току що ми съобщиха, 4е главата е далa фира......
                              Лелей ужас .Нямам думи - за да е дала фира тряба да е прегряла или някой клапан да е решил да се поогледа как е навън положението. Не се притеснявай мога да прескоча да погледна -наблизо ми е -около 2км . Ако трябва звънни ми за напомняне , че вече рядко влизам тука. Ако ти трябват телефони на моргите имам посъбрани.

@trustworthy я ти голям писател си станал - цели Posts: 5,125
                              Last edited by kris11; d.m.y г., 21:14.
                              Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Working...
                              X