Известие

Collapse
No announcement yet.

въпросче за 155

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• въпросче за 155

извинявам се ако вече има такава тема ама искам да попитам вежите в тази област дали на алфа 155 може да се сложи 6 степенна скоростна кутия и от кои модели на алфа става.
    ако модераторите предценят че въпроса ми е глупав моля да изтрият темата просто ми е интересно.
    sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
    Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщение
    извинявам се ако вече има такава тема ама искам да попитам вежите в тази област дали на алфа 155 може да се сложи 6 степенна скоростна кутия и от кои модели на алфа става.
    ако модераторите предценят че въпроса ми е глупав моля да изтрият темата просто ми е интересно.
    Въпроса не е глупав и може но не мисля че си заслужава упражнението заради хилядите промени които следват от това
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
    X