Колеги,колата ми стана ЛЕШ,удари я градушка и сега цялата е точкована,че чак ме срам да я гледам.Май спасението ми е само китосване и цялостно пребоядисване,а ако знаете някой добър бояджия в Бургас кажете
Известие
Collapse
No announcement yet.
Градушка - изправяне и пребоядисване?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от beili Покажи съобщениеКолеги,колата ми стана ЛЕШ,удари я градушка и сега цялата е точкована,че чак ме срам да я гледам.Май спасението ми е само китосване и цялостно пребоядисване,а ако знаете някой добър бояджия в Бургас кажете
Градушката се оправя и без кит.sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
-
Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщениеГрадушката се оправя и без кит.
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Най-образно казано се "заварява" телче за хлътнатината и метала се издърпва.
После естествено трябва боя.
Някой пробвал ли е да замрази металаОнзи начин снагряване и със спрея за въздух обърнат на обратно се охлажда метала и се изправяли хлътнатини.
sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Първоначално публикувано от beili Покажи съобщениеИ аз съм чувал за това но не знам дали деиства.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
Някой пробвал ли е да замрази металаОнзи начин снагряване и със спрея за въздух обърнат на обратно се охлажда метала и се изправяли хлътнатини.
146 1.6TS CF1 '98
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеЕдинственото спасение е китосване и пребоядисване. Казвам от личен опит. Всички останали вакуумни и други глупости са много $$$$.
А предния капак с кит става ли ?sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщениеА предния капак с кит става ли ?Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Вакум не оправя следи от градушка . Направо с кит и боя но после кита се напуква и пада . Ако е само по капака намери си друг и не са занимавай с глупости . Много Варненски коли минаха по този път след голямата градушка преди 5-6 години .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщениеНай-образно казано се "заварява" телче за хлътнатината и метала се издърпва.
После естествено трябва боя.
тези длъбнатини се оправят само с кит /еластик/ след това фюлер и боия ,кита се пука само тогава когата няма добра основа имам предвид обезмасляване155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
Comment