Известие

Collapse
No announcement yet.

Градушка - изправяне и пребоядисване?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Вдлъвнатините могат да се изправят и с вакум. Но рядко бояджииниците имат такива машини. И китосват яко. Но пък това не е кой знае колко лошо. Съвременните китове са много добри дори.

П.С. Със спрея няма как да се боядиса добре. Боята стои на точки. Най-добре с хубав пистолет, с хубава дюзичка. Дето си пръска равномерно. Не в крайщата на облака да хвърля дебели капки както спрея. Спрея е да си боядисаш оградата в двора или вратата на гаража. Не се излагайте!
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
      Вдлъвнатините могат да се изправят и с вакум. Но рядко бояджииниците имат такива машини. И китосват яко. Но пък това не е кой знае колко лошо. Съвременните китове са много добри дори.
      Не ти го пожелавам да разбереш от личен опит ,че вдъбнатини от градушка не се оправят с вакуум колкото и велик да е сервиза в който оправят колата . Кит , кит , мнооого кит , боя и продаваш .
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

E, аз съм виждал кола на решето дето с вакума си излезна. Е пак имаше шкурене и кит, тук таме ама поне много малко.

Comment

E, аз съм виждал кола на решето дето с вакума си излезна. Е пак имаше шкурене и кит, тук таме ама поне много малко.

Comment

Working...
          X