Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със Алфа 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със Алфа 146

Здравейте колеги от 2 дни съм горд собственик на Алфа Ромео 146 1.6 Боксер.Днес сутринта бях на косъм да прегрея двигатиля колата загря до 120 градуса ...... изчаках да изтине и тръгнах да се прибирам докато си стигна блока загря още 2 пъти.... Моля някой да ми помогне да каже какво може да е станало...БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРЕТИЛНО!!!
    Като настъпя газта,си взимам асвалта с мене и влизам в завоя напред с вратите.А чичко полицай ми маха с палката за здрасти....

Има ли вода/антифриз,работи ли перката,прегледай да не ти се е "бетонирал" от буклуци радиатора и да неможе да минава въздух през ламелите му!??! Разбери се с някой да ти направи диагностика да се види дали е по задълбочен проблема! От разтояние никой неможе да ти каже какво е! И НЕ я карай така ,че ще хвърлиш двигателя!
    Като гледам си от Люлин! Там най-близо ти е Лисан- Сашо! Винаги ще се отзове!
    Ето номера му 0878832271
    Last edited by slav40; d.m.y г., 16:44.
    Alfa156 Against All

Comment

Човек перката изобщо не включва.... Утре ще погледна радиатора и ще звънна на момчето.Мерси много колега!!!
      Като настъпя газта,си взимам асвалта с мене и влизам в завоя напред с вратите.А чичко полицай ми маха с палката за здрасти....

Comment

Ако има клима може да я ползваш като първа степен - при вкл. климатик перката върти постоянно.
        Ако не завърти при включване на компресора значи проблема е в двигателя на перката или тоците до нея.
        Ако завърти - датчика за температура (дал фира, откачен кабел - лично ми се случи и т.н.).
        Е може и да пропускам нещо за това най-добре в сервиз (а ако помогне номера с компресора - ще стигнеш по-спокойно до там).
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
        X