Известие

Collapse
No announcement yet.

Сваляне на акумулатор - :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Crusader
    Мойе и така да е, но на мен така ми го обясни един приятел дето слага аларми
    Кажи му че на тоя свят съществуват и по-свястни аларми а ако слага скапани да им слага диоди

А това че той незнае как се прави незначи че тва е начина па чак да ти казва че инарочно било

П.П. Тва алармаджиите са ебати идиотите поне 90% от тях де
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
      Първоначално публикувано от Crusader
      Мойе и така да е, но на мен така ми го обясни един приятел дето слага аларми
      Кажи му че на тоя свят съществуват и по-свястни аларми а ако слага скапани да им слага диоди

А това че той незнае как се прави незначи че тва е начина па чак да ти казва че инарочно било

П.П. Тва алармаджиите са ебати идиотите поне 90% от тях де
      Дам точно щях да пиша че или не разбира или алармите са му зле. С извинение де ама те метка и тебе.
      Ако той ти е слагал алармата и имаш панел да показва дали ти е отворена врата като отвориш врата и ти свети че багажника е отворен работата е ясна.

Comment

Е, такъв некадърник слага моята - сега като отворя вратата и свети освен вратата и багажника
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
          Е, такъв некадърник слага моята - сега като отворя вратата и свети освен вратата и багажника
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Некои алармаджии на тея ларми им викат -за КАСКО.Тъкава слагах на камиона, преди 3-4 месеца , за пред застрахователите!!!
            Alfa Romeo 75 2.0TD

Comment

Working...
            X