когато един човек не знае дадено нещо не се е сблъсквал с него по добре да отмине темата вие изкарвате акъла на човека не било на добре ще смени демфера и всичко е ток!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помагайте, една шайба на ДВГ бие?
Collapse
X
-
Comment
-
Първоначално публикувано от vasilus Покажи съобщениекогато един човек не знае дадено нещо не се е сблъсквал с него по добре да отмине темата вие изкарвате акъла на човека не било на добре ще смени демфера и всичко е ток!Last edited by Novachev; d.m.y г., 07:59.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от vasilus Покажи съобщениеимаш имаш всички имамеDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеНямам. Един болт имам там и това е то.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеИмаш.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеТова не е дизел до сега не съм виждал скъсан демпфер на бензин а и ако снимката е на неговата кола не личи да е скъсана може да е както казва Голямата роба да е развит болта на коляновия вал и тогава ако продължи да се кара мисля че на всички е ясен крайния резултата.
Comment
-
Първоначално публикувано от vasilus Покажи съобщениеако не ви е ясно не е нужно да е скъсан за да бие а и някога опитвал ли си се да развиеш болта на коляновия вал те ако така се развиват ехееееее мани-мани.......!!!
Справка: http://clubalfaromeo.com/forum/showp...20&postcount=9
AR 145 QV '97
Comment
-
Колеги, сега имах време и разглобих отново колата.На снимката която съм дал по-нагоре, се вижда че в центъра между 4-те болта на голямата шайба има болт който незнам колко милиметра е,но гидоре N 19 става за него.Помъчих се да го затегна, но се оказа че болта си е стегнат.Голямата шайба пак си замята,не много но достатъчно.Видях обаче че зад нея, там където се движи ангренажа няма такива криволичения.Незнам каква е причината голямата шайба да бие.Вижда ми се че цялата си е плътна,метална,без да има гумен демпфер или каквото и да било.Май най-доброто е да сваля всички ремъци и ролки и да си ги заменя с чисто нови.
Comment
-
Аз пък мисля,че е най-добре да си караш колата и да не се заглеждаш толкова.И остави шайбата на мира.Смени си ангренажните ремъци и ролки и карай.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от vasilus Покажи съобщениеа и представете си как работи един автомобил с клапащ колянов вал??? отговор НЕ РАБОТИ
иначе по темата нещата не са никак безобидни
въпроса е кога ще го осъзнаеш и колко ще ти струва
Comment
-
Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщениеколега двигателя работи със скъсан колянов вал
иначе по темата нещата не са никак безобидни
въпроса е кога ще го осъзнаеш и колко ще ти струва
не е толко скъпо
то без друго тс-то ражда на поразияНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Проблема е решен,шайбата в крайна сметка има демпфер около 5мм и гумата се е напукала и от там идва биенето.Сложихме друга само за проба и всичко си е ОК.Сега ще си купя всички ремъци и ролки и нещата се оправят
Поздрави и мерси на отзовалите се !
Comment
Comment