абе ако се поразрови човек из темите бая отваряни дизели ще намери пък тука само моя. И то беше защото протече гарнитура. Е при плегледа се оказа че има и клапани за смяна ама като не си знае километрите то си е в реда на нещата
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко от двигателите ни са "отваряни"?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение155 1.8 8 клапана - сваляне и ремонт на глава поради сдала гарнитура - мяташе масло в антифриза! Италианците като не се сменяли анфтифриза беше този ефекта. Главате беше ремонтирана, напаснати клапани, нови гумички и пулове и нови гарнитурки и пак е в играта! Валовете, както и главата бяха бомба - за мое щастие!
Comment
-
Имам 80 000 с боксера,в момента по километраж е на 270 000, не знам дали са реални. Не съм отварял двигател, макар че от бая време насам чувам паразитни шумове от рода на тракащи бутални болтове,чукащи хидравлични повдигачи и кой знае още какво. Не съм забелязал следи от отваряне от предишния ползвател. Карам само с масло МОТУЛ 6100 с вискозитет 15w50. Също така на колата доста често се случва да се закрепи на 5500 оборота на 5-та предавка в извънградски условия за продължително време.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Много бензинови и дизелови са изпуснати, но те или са стари и рядки или хората по Европата още си ги карат.
А и тази анкета след 1 година няма да е въобще актуална...
И все пак на модераторите ако им се добавят двигатели може да сложат и други...
Comment
-
Маркирах неотварян! Незнам дали е отварян или не след като беше сменена някаква зъбчатка на вала(вътре ли е вън ли е-не разбирам) ! Май трябваше да е отварян???? !!!!
Comment
-
1.4 боксер.На 403 000км.Отварян на 285 000км.Сменени сегменти,биелни лагери,гумички,семеринги,повдигачи и всмукателни клапани.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Алфата от подписа - отварян.
Купих си я от Ит. със скъсан ремък. Тук си я ремонтирах главата(надолу нямаше проблем)-гумички, водачи, клапани и всичко необходимо. Плюс смяна на консумативи, разбира се.
М/у другото и 145-цата дето я имах имаше същата съдба, но поради моя грешка.Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщениеОт неотварян минавам на отварянAlfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщениеКо стана бреРазтрака се като дизел 500км преди смяна на масло, мислехме че е повдигачи, оказа се лагери, ама не основни. Иначе вървеше като пушка. Напарвих едно 200км тракайки. Утре ще разбера какво точно и какви пари
Last edited by achkar; d.m.y г., 23:24.Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Отварян, взех я с превъртели лагери и бутало биеше по главата. Сега е след основен с ремонтиран вариатор, сегменти, гумички, както и всичко ново без коляновия. След изчистен сепаратор всичко е ток и сега на 2000 километра колата е самолет. Забравих и съединител,свещи , ремъци барабар с двигателя, масла и филтри. Колата е купена на 153000км по километраж, но е карана мародерски мисля.Last edited by Pastora; d.m.y г., 22:33.Arena Coast Customs
Comment
Comment