Известие

Collapse
No announcement yet.

някой сменял ли е дирекция

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• някой сменял ли е дирекция

колеги интересува ме дали някой кара алфа със сменена дирекция , щото мисля да си взема 147жтд от Англия и да и сменя дирекцията .Преди си докарах Лагуна 98год и аз сам си смених волана и естествено я продадох всичко си стана както трябва мина тест (рената са податливи за смяна).Просто искам да знам какво се сменя по колата защото при реното всичко е на механична зглобка и флекс не е нужен

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=34895
    145 QV ex.
    146 Boxer TOTAL ex.
    147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

вс пак мерси колега това го четох ,азскам да знам дали има вече човек дето кара с обърнат волан , щото мисля пак да си го обръщам сам

Comment

Има - бай Ангел от Фиат форума купи едно 20VT купе и му смени дирекцията. Levski му е ника, много е точен пише и в нашта секта.
        145 QV ex.
        146 Boxer TOTAL ex.
        147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Първоначално публикувано от sero146 Покажи съобщение
          вс пак мерси колега това го четох ,азскам да знам дали има вече човек дето кара с обърнат волан , щото мисля пак да си го обръщам сам
          Внасям такива и въпреки че не ги обръщам, мога да ти кажа какво ще ти трябва - рейка и табло си знаеш, гредата под таблото също - веселата част е че сервото е от другата страна, и трябва да играе флекса.....както и за входящия въздух на парното, и може би най кофти часта според мене, трябва да изрежеш и приспособиш дупка с подходящ наклон за да влезе рейката, щото оригинално има лек наклон.......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
            Внасям такива и въпреки че не ги обръщам, мога да ти кажа какво ще ти трябва - рейка и табло си знаеш, гредата под таблото също - веселата част е че сервото е от другата страна, и трябва да играе флекса.....както и за входящия въздух на парното, и може би най кофти часта според мене, трябва да изрежеш и приспособиш дупка с подходящ наклон за да влезе рейката, щото оригинално има лек наклон.......
            същото го направих на едно Пежо 406 изрязах дупка за волана и т.н. там интересното беше че електрическата инсталация е пригодена само за вдясно и се знае вече кчкво следва.При Рената пък не е тъй кабелите са пригодени и за ляво и за дясно и по добре стават за обръщане както и седалките с много малко ПОБЪЛГАРЯВАНЕ стават .и ето малко снимки на моето Рено дето му обърнах волана и го продадох .И една на моята красавица
            Attached Files
            Last edited by sero146; d.m.y г., 11:21.

Comment

Working...
            X