Известие

Collapse
No announcement yet.

Луд ли съм , или на луд ме правят?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги не ме разбираите погрешно магазина си е хубав!!!
    Но нещо с продавача не бяхме на едно мнение
    или поне (както Венци казва) тея по старичките модели (по не се чупат ) са по малко по пътищата , а и така като гледам притежателите им си се оправят сами ( е поне аз ) в повечето случаи.
    Но поне можеше да си направи труда да разбере за какво говорех, а и да погледнат в тия комп.. (където единствено смята как да ти вземе парите) където със сигурност имат тоя , а и много други чъртежи, а не да ме приспива с приказки че -- Те в завода нещо са объркали
    А доколкото да си нося щангичката във вътрешния джоб на сакото и да я показвам като на изложение.......Наистина това е най сигурното че няма да връщате ( като мене по 15 пъти).
    Alfa Romeo 75 2.0TD

Comment

@ Dodo 155 и valjo - ясно е, че стават грешки и каталозите са объркани, само дето тоя ми вика да сложа по-малки надкладки на по-голям диск Е, къде го има това нещо? Както чета, и на други хора е давал съвети и е променял конструкцията на колата. Вообще не става въпрос за частите им, а аз отношение - той е продавача, той трябва да знае за какво става въпрос, е не да говори глупости, щото каталога му е сбъркан.
      Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Първоначално публикувано от sharky
        @ Dodo 155 и valjo - ясно е, че стават грешки и каталозите са объркани, само дето тоя ми вика да сложа по-малки надкладки на по-голям диск Е, къде го има това нещо? Както чета, и на други хора е давал съвети и е променял конструкцията на колата. Вообще не става въпрос за частите им, а аз отношение - той е продавача, той трябва да знае за какво става въпрос, е не да говори глупости, щото каталога му е сбъркан.
        Незнам какъв е бил точно диалога между Вас (не съм присъствал) но ако е било както казваш много непрофесионално и неколегиално е да те кара да слагаш по-малки накладки Аз също се занимавам с търговия и като видя накой от нашите служители да се изказва некомпетентно и да дава абсурдни съвети и мнения ми е идвало да го закопая, ама като не знаят кога да млъкнат - стават за резил
        sigpic

Comment

Аз до сега не съм имал проблеми с Т и Н и съм доволен. Случва се човек да сгреши. Който не работи, той не греши .
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
            Аз до сега не съм имал проблеми с Т и Н и съм доволен. Случва се човек да сгреши. Който не работи, той не греши .
            Аз мисля че много хора са доволни от ТиН включително и аз винаги може да стане грешка така е
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Вече като ходя да търся нещо си го качвам на мозъка / флаша/ и го включвам към компа в магазина щото не разбрал ...., не дочул..
              Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Working...
              X