Известие

Collapse
No announcement yet.

Изправяне на джанта, съвет...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изправяне на джанта, съвет...

Е и на мен ми дойде на главата, след една приятна дупка изкривих джанта, за сега гумата е ок, но въпроса ми е как да я изправя ръчно или на машина, и съответно къде бихте ми препоръчали в Надежда или Люлин.

Аз днес минах да попитам за цени и работа, и има вероятност, при изправянето да се счупи джантата, та може и заваряване...
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=%FF%ED%F7%EE
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
      Благодаря ти, утре може да отида до него, само да попитам ръчно и на машина ги изправя и дали той сам си ги заварява?
      sigpic
      0889 636 093

Comment

Ръчно - с чука, всичко сам си прави намясто.
        Лично аз останах много доволен.
        Въпреки че само като видиш помещението последната ти мисъл ще е да му ползваш услугите.
        Но все пак Бобо ми го препоръча
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Ползвах му услугите на човека, все ми 30лв. за изправянето, но като не му хареса как е станало ми я свали от гумата и само по джанта имаше яко блъскане с чука, каза ми, че на още 2 места е била крива, е и ми показа, но не разбирам толкова, после я качи и балансира, гумата ми е била зле и е за смяна, джантата я оправи на този етап и каза, че е много здрава

За протокола да кажем доволен от свършената работа, бих го препоръчал, видях се там с познат който го ползваше и за заварки очевидно е добър и в това.
          sigpic
          0889 636 093

Comment

Ей супер! Тамън се чудех къде да ида на края на сезона като сваля 17-ките.
            Ще му ги дам за изправяне, а дали предлага боядисване на джанти?
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Ами не го питах, но мисля, че не, дойдоха некви двама дето гледаха лошо, с некви палки, електрошокове и се занимава с техните джанти, но преди да си сложа 15" за зимата ще минат при него за преглед и после нови зимни гуми.
              sigpic
              0889 636 093

Comment

Едно мерси за Проофа и от мен, че тия в Аутогруп на Сребърна живеят напоследък в някакъв паралелен ценови свят...

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от bass Покажи съобщение
                  Едно мерси за Проофа и от мен, че тия в Аутогруп на Сребърна живеят напоследък в някакъв паралелен ценови свят...
                  Дам 4х40лв , незнам колко е нормално бях чувал нещо за до 30лв.
                  Цената е от преди 2 седмици като си взимах гуми от тях, общо взето си взеха 20-те % отстъпка от гумите, изправяне, вентили, баланс монтаж...
                  sigpic
                  146 1.9 JTD, 99'

Comment

Ами изправянето варира, аз питах на 4 места с 4 различни цени, а в кварталната гумаджийница ми казаха 45лв.

Иначе пазете си отстъпките, че зимата ще купувам 4 нови гуми 15"
                    sigpic
                    0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщение
                      Дам 4х40лв , незнам колко е нормално бях чувал нещо за до 30лв.
                      Цената е от преди 2 седмици като си взимах гуми от тях, общо взето си взеха 20-те % отстъпка от гумите, изправяне, вентили, баланс монтаж...
                      aми и аз реално този сезон дадох 150лв за изправяне на 4 джанти(данъка за колата го пиша платен)...поне са го направили читово иправянето - само незнам къде ги изправяха - гумаджията ги даде някъде .

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

В Овча Купел,на предпоследната спирка на автобус 102 има гумаджийница къдети изправят машинно джанти.Миналата година изправях мойте на алфата-20 лв. за алуминиева и 10 лв. за тенеке.От там купувам и гумите за мойте коли.Препоръчвам ви го този сервиз.

Comment

Демонтаж и монтаж на четитирите 17ки. Изправяне на 2 от тях + баланс на всичките при Дани от Казичене - 40 лв.
                          Машините са последни модели че даже и говорят , пича е супер внимателен и обяснява всичко. Боядисва, изправя заваря - абе всичко каквото може да се сети човек.
                          Няколко човека от 166 раздела сме ходили до сега и всички сме много доволни.
                          Аз на друго място не бих отишъл повече. Телефона на момчето е 088 55 666 39
                          Last edited by ACEHOB; d.m.y г., 09:27.
                          безплатни обяви
                          Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от victtorbg Покажи съобщение
                            В Овча Купел,на предпоследната спирка на автобус 102 има гумаджийница къдети изправят машинно джанти.Миналата година изправях мойте на алфата-20 лв. за алуминиева и 10 лв. за тенеке.От там купувам и гумите за мойте коли.Препоръчвам ви го този сервиз.
                            За този и аз мога да кажа добри думи, а и са денонощни. На мен миналата година ми взеха 110лв за 4ри 15ки изправяне, баланс и монтаж-демонтаж (джантите бяха доста криви)

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                              Демонтаж и монтаж на четитирите 17ки. Изправяне на 2 от тях + баланс на всичките при Дани от Казичене - 40 лв.
                              Машините са последни модели че даже и говорят , пича е супер внимателен и обяснява всичко. Боядисва, изправя заваря - абе всичко каквото може да се сети човек.
                              Няколко човека от 166 раздела сме ходили до сега и всички сме много доволни.
                              Аз на друго място не бих отишъл повече. Телефона на момчето е 088 55 666 39
                              Нещо бъркаш май - на мен за същото ми взе 60 лв:

Демонтаж и монтаж: 4 х 5 = 20

Баланс: 4 х 5 = 20

Изправяне: 2 х 15 = 30

Въпреки това, помислете: 15 лева за изправяне???!!! Със супер модерна машина, а не да ма'а с чука???!!! Горещо го препоръчвам момчето, много е кадърно.

За разликата до 30-40 лв на джанта можеш да идеш 3-4 пъти с такси до Казичене и обратно.
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
                              X