Известие

Collapse
No announcement yet.

въпрос за допълнителните уреди

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

сложих уредите доволен съм и нито при движение нито при разклащане се клатят стрелките мисля че показват вярно щото мерихме преди това компресията и е колкото и на уреда но имаше малак филм с слагането защото на боксера се слага много трудно и не се слага на датчика на ниското налягане а точно под колекторите има пробка за мерене на компресията там с един двупътник от стругара и сичко сега е 6
    алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

е покажи някоя снимка де...
      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
      сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
        сложих уредите доволен съм и нито при движение нито при разклащане се клатят стрелките мисля че показват вярно щото мерихме преди това компресията и е колкото и на уреда но имаше малак филм с слагането защото на боксера се слага много трудно и не се слага на датчика на ниското налягане а точно под колекторите има пробка за мерене на компресията там с един двупътник от стругара и сичко сега е 6
        За каква компресия става въпрос бе колега не мерите ли налягане на маслото ?
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

точно налягането съм искал да напиша па съм се объркал
          алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

Working...
          X