Известие

Collapse
No announcement yet.

Козметика за нашите коли

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Yureti Покажи съобщение
    Търся проверен препарат за почистване и обравотка на кожена тапицерия...
    Ходи до най близкия дилър на БМВ, там имат един спрей за почистване и едно друго за мазане и поддръжка на кожа. Много по добро е от разни търъли и подобни които се продава по бензиностанции. Спрея струва 25 лв., а другото което е за мазане е 50 лв.

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Comment

Първоначално публикувано от jzonkom Покажи съобщение
      И аз да споделя малко опит който е лишен от препарати за почистване!!!По тавана на старата ми кола имаше петна които почистих със парочистачка с накраиник -кърпа от микрофибър!Рекламираха ги поедно време по телевизията - има ги в практикер,метро и тнт.
      http://megashop.bg/techno/index.php?cPath=800129_800218&sort=a&osCsid=93d32e 14bde83f368aeab13551a4a317
      Тази парочистачка на какъв принцип е.
      Само изкарва пара,или има и функция като на прахосмукачка.
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Аз ползвам

Аз ползвам флакон за почистване на таблото - по-късно ще напиша марка.
        Пръска се бяла пяна, която се разнася по таблото и после се избърсва със сух парцал.
        Много съм доволен, тъй като и е икономична.

Опитах и флакон "Carppan - Stain Valet" с наконечник четчица.
        Пръска се по тапицерията после се разнася леко с четката и след 2 минути се забърсва със сух парцал.

По сухият парцал излиза много чернилка и работи задоволително добре.

Лошото е, че флаконът е 330 милилитра и след 2 непълни почиствания тук там, свършва и не е икономично, тъй като струваше към 14 лева.

Ако някой има идея за препарат, който да има подобно действие и да е по-евтин може да сподели.

Comment

Първоначално публикувано от dragonaz Покажи съобщение
          Ако някой има идея за препарат, който да има подобно действие и да е по-евтин може да сподели.
          Търтъл Уокс е около 10 лева ,но също свършва ,аз изчистих 2 седалки предни 4 странични кори и задна кора за багажника и свърши.
          Last edited by AR147; d.m.y г., 12:20.
          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
            Търтъл Уокс е около 10 лева ,но също свършва ,аз изчистих 2 седалки предни 4 странични кори и задна кора за багажника и свърши.
            За табло и запечатване на почистена кожа силикон шпрей за гумени уплътнения. Около 6лв. струва и е супер. Така си поддържам и колата, и кожените якета, обувки, кожената мека мебел. Има го в Метро, практикер и т.н

Comment

Working...
            X