Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с климатроника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с климатроника

Имам проблем (поредният за тази година) с климатроника - не се задейства съединителя на компресора. 'Що така бе Миме? Какво трябва да се мери на кабелчето на самият компресор - напрежение, съпротивление и съответно какви трябва да са стойностите?
    Колата е от подписа!
    Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщение
    Имам проблем (поредният за тази година) с климатроника - не се задейства съединителя на компресора. 'Що така бе Миме? Какво трябва да се мери на кабелчето на самият компресор - напрежение, съпротивление и съответно какви трябва да са стойностите?
    Колата е от подписа!
    Най-добре закарай колата на сервиз, където ремонтират климатици
    Колкото до подписа ... тия 114 kW могат да са на GTV, 147, 156 или 166
    sigpic

Comment

Коригирам се веднага, 156-ца е момата. А пък аман от сервизи! Заради такоива "майстори" аз сам си отварях двигателя....Но това е едно друго!

Comment

Днес я водих на доктор - една от игличките изпущала от време на време, смениха я, напълниха системата, сега ще видим....
        Оказа се, че не работи, защото имало клапани за налягане (за ниско и високо), така че ако изтече фреона да не се включва компресора... Ама кой да ти знае...
        Last edited by nmushnikov; d.m.y г., 10:13.

Comment

Working...
        X