Известие

Collapse
No announcement yet.

Спортен филтър - ефекта :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от proper
    за моята модела на К&Н мисля беше Е 9228 и цената му е 209лв. но с отстъпката ми го дават на 169лв. Това е за риплейсмънт филтър.
    за ОМР още чакам да науча какъв е варианта за мен.
    Единствено се беспокоя че риплейсмънтите може да не дават хубав звук или изобщо да не дават..... а мен ме привлича звука от конусите, поне тези които съм чувал...
    а Шарки не е ли с риплейсмънт ? или той беше пъхнал конуса в кутията просто ?
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
      Първоначално публикувано от proper
      за моята модела на К&Н мисля беше Е 9228 и цената му е 209лв. но с отстъпката ми го дават на 169лв. Това е за риплейсмънт филтър.
      за ОМР още чакам да науча какъв е варианта за мен.
      Единствено се беспокоя че риплейсмънтите може да не дават хубав звук или изобщо да не дават..... а мен ме привлича звука от конусите, поне тези които съм чувал...
      а Шарки не е ли с риплейсмънт ? или той беше пъхнал конуса в кутията просто ?
      Kонуса в кутията- затова звукът му е такъв
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

я кажете цена за конусен филтър ако знаете и в кои магазини има такива филтри ОМР или К&N ,че моя вече е за смяна и да го сменям реплейсмънт варианта отпада при мен!

Comment

между 120 и 170 лв.
          Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Първоначално публикувано от stefi
            я кажете цена за конусен филтър ако знаете и в кои магазини има такива филтри ОМР или К&N ,че моя вече е за смяна и да го сменям реплейсмънт варианта отпада при мен!
            Вальо продава един конус на КН втора ръка мисля към 40 кинта беше
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

[Вальо продава един конус на КН втора ръка мисля към 40 кинта беше[/quote]
              На 155 ца 2,0 л става ли ?
              Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от kris11
                Вальо продава един конус на КН втора ръка мисля към 40 кинта беше

На 155 ца 2,0 л става ли ?
                ако си напрвиш преходник става и на москвич
                за 155 ти трябва това:

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Частите под филтъра и в дясно от него не са пробле. тези планки в ляво са интересните.
                  Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Това са гарнитура и планка за закрепване към дебитомера.
                    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Частите под филтъра и в дясно от него не са пробле. тези планки в ляво са интересните.
                      Планката за дебитомера няма проблем да ти я направят на стругар за около 10-15лв.
                      Alfa Romeo 155 1.8TS
                      Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Планката за дебитомера няма проблем да ти я направят на стругар за около 10-15лв.[/quote]
                        Май стругаря ще се озори доста да я оформи правоъгълна. На фрезичка става

Comment

Ами не съм много запознат да ти кажа с какви детайли се занимават повечето. На мен един познат ми прави детайли като ми потрябва нещо и даже ми ги носят . Дори счупената конструкция на огледалото ми я направиха като нова .
                          Alfa Romeo 155 1.8TS
                          Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

И последно става ли този филтър за 2,0л мотор TS или е малък ? защото срещнах мнение, че е малък.

Comment

И последно става ли този филтър за 2,0л мотор TS или е малък ? защото срещнах мнение, че е малък.
                              Ми малкия си е тоя спрециално...
                              Audi A6 & Alfa GTV

Comment

И аз днес си сложих риплейсмънт K&N на 164-та, но опредлено звуков ефект няма, може и причината да е в това, че площа му е доста голяма, така че ако някой иска и звуков ефект-задължително конус-поне при мен на предишната ми кола яко ми надуваше главата.
                                Любопитно ми е дали ще има отражение на разхода в посока намаление, ще засека и ще споделя.
                                164 2.0 T.SPARK '97
                                Honda CBR 929RR Fireblade

Comment

Working...
                                X