Известие

Collapse
No announcement yet.

Спешна нужда от съвет!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спешна нужда от съвет!!!

Здравейте колеги,
    От близо една година имам Алфа Ромео 147, 2.0, Селеспйид. За огромно мое съжаление откакто съм я купила не успявам истински да й се зарадвам, защото постоянно се появяват проблеми. Колата беше в Хасково и там не успях да намеря добър сервиз където да я обслужат. Сега съм в София. Основния ми проблем в момента е с панела който е със CD, телефон, навигация и радио. Още като я купувах CD-то не работеше, но мислехме, че има заседнал диск и лесно ще се поправи. След опит да го ремонтират се развали и радиото и телефона, в момента стои само за украса. Бях в Александър ауто, там не можаха да направят нищо, единствено ми предложиха смяна на панела, но и това не се получи. След като я взех от сервиза ми се появиха проблеми със скоростите и с централното заключване. Вече ме е страх да я закарам където и да било, защото вместо да се оправи нещо, все повече неща започват да се развалят. Много ще съм ви благодарна, ако ми дадете съвет, къде да я закарам на сервиз. Благодаря предварително!

за радиото трябва в сервиз за битова техника и телевизори да отидеш, там ще се справят доста по успешно. другите проблеми вероятно са от ръчкането по конзолата. преди да ходиш по сервизи,проверявай какви са отзивите за тях.
    точка

Comment

Благодаря много!
      Може ли да ми препоръчате сервиз за битова техника и някой друг автосервиз?
      Благодаря

Comment

Първоначално публикувано от vladiandreeva Покажи съобщение
        Благодаря много!
        Може ли да ми препоръчате сервиз за битова техника и някой друг автосервиз?
        Благодаря
        За кой град все пак става въпрос?
        (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

София

Comment

Каква марка е уредбата?
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

мисля, че е BOSE.

Comment

изпращам снимка на панела
                Attached Files

Comment

може да пуснеш тема тук
                  http://forum.eshop.bg/viewforum.php?...923a027b92e63c
                  като опишеш подробно какъв е проблема и какво е правено и да попиташ за сервиз около теб който ще се наеме. ще ти кажат и ориентировъчна цена.
                  точка

Comment

Първоначално публикувано от vladiandreeva Покажи съобщение
                    Здравейте колеги,
                    От близо една година имам Алфа Ромео 147, 2.0, Селеспйид. За огромно мое съжаление откакто съм я купила не успявам истински да й се зарадвам, защото постоянно се появяват проблеми. Колата беше в Хасково и там не успях да намеря добър сервиз където да я обслужат. Сега съм в София. Основния ми проблем в момента е с панела който е със CD, телефон, навигация и радио. Още като я купувах CD-то не работеше, но мислехме, че има заседнал диск и лесно ще се поправи. След опит да го ремонтират се развали и радиото и телефона, в момента стои само за украса. Бях в Александър ауто, там не можаха да направят нищо, единствено ми предложиха смяна на панела, но и това не се получи. След като я взех от сервиза ми се появиха проблеми със скоростите и с централното заключване. Вече ме е страх да я закарам където и да било, защото вместо да се оправи нещо, все повече неща започват да се развалят. Много ще съм ви благодарна, ако ми дадете съвет, къде да я закарам на сервиз. Благодаря предварително!
                    Защо не си вземеш някакво хубаво афтърмаркет сиди и не си го сложиш на мястото на тази безсмислена навигация и безсмислен телефон...???

Comment

Защото не знам какво да купя и къде да ми го сложат. Много е лошо като не разбираш нищо

---------- Post added at 17:35 ---------- Previous post was at 17:34 ----------

Ще пиша и в този форум. Дано някой да помогне.

Comment

ще помогне,пък и конзолката си е много красива.защо да я сменяш с разни китайски пръчки стил коледна елха.
                        да не забравиш да пишеш какъв е резултата
                        точка

Comment

Много благодаря, непременно ще пиша.

Comment

Няма проблем да се отремонтират всички модули от колата и да си заработят за повече инфо на телефона или на лични
                            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                            sigpic
                            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                            X