май ще се наложи да сменям спирачните дискове.кажете какви да си взема с добро съотношение цена/качество и естествено откъде
Известие
Collapse
No announcement yet.
спирачни дискове
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от poohКанекс са вносителите, дисковете са "Бендикс"
Аз съм с такива (от лятото) и за това ги препоръчвам-доволен съм. Колата спира пирифектно . Наклдките ми са "Пермафуз", но трябваше да си взема и накладки Бендикс.ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
-
ОМР...искаш ли....разгледай им онлине-каталога и виж дали има за твоята...един колега от ланча клуба ги "носи" от италия...и са на много прилични цени.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Брембо ги внася Манимпекс - http://www.manimpex-bg.com/'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfaАре без Бош,моля!
Донесе ми ги приятел от Германия-той там си живее. Между впрочем , аз от BG цасти почти не съм купувал , приятелчето ми ги носи или изпраща.
П.П. Чувал съм за дискове BOSCH по 22-26 лв. бройката . За мен това наистина е несериозно.*96г. 155 1,9 тд
Comment
-
Спирачни дискове от ADVENTURE CAR BG
Цената за гладки дискове за '85 Alfa Romeo SPRINT 1.5 Green Cloverleaf са на цена 139лв/к-та. А цената за спортни дискове надупчени и нарязани е 221лв./к-та
Ако имате повече въпроси пишете на adventurecarbg@abv.bg или се обадете на 0888/613-018 Ники.
Comment
-
Спирачни дискове от ADVENTURE CAR BG
Забравих да допълня че предламе спирачни дискове за всички модели и марки автомобили, в два варианта :
- Спортен вариант /надупчени и нарязани/.
- Нормален вариант /гладки дискове/.
На атрактивни цени !!!
Comment
Comment