Известие

Collapse
No announcement yet.

Първа и задна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pr_00f
    Аз също си имам подобни "проблеми" За задната като не иска да влиза е много лесно. Никакво напъване, ами си включваш 1-ва отпускаш съединителя колкото да зацепи леко , дори не е нужно да се премества колата, и после си включваш задна без грижи. А 1-ва не иска да ми влиза ако се движа много бавно и съм бил на свободна, ми просто изчаквам за секунда и лекичко и го вкарвам
    Да и при мен понякога го прави този номер
    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Аз също си имам подобни "проблеми" За задната като не иска да влиза е много лесно. Никакво напъване, ами си включваш 1-ва отпускаш съединителя колкото да зацепи леко , дори не е нужно да се премества колата, и после си включваш задна без грижи. А 1-ва не иска да ми влиза ако се движа много бавно и съм бил на свободна, ми просто изчаквам за секунда и лекичко и го вкарвам
      Това с включването на 1-ва преди да тръгнеш на задна е полезно защото се освобождава кутията от напреженията например от стоенето на място на скорост По принцип е хубаво ако ви стане навик и за вас ще е добре и за скоростите А това с трудното включване на задна го имат доста коли дори на жена ми Полото което е на 50 000 трябва понякога 4-5 пъти да пробваш за да влезе така че не се притеснявайте чак толкова
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
        А това с трудното включване на задна го имат доста коли дори на жена ми Полото което е на 50 000 трябва понякога 4-5 пъти да пробваш за да влезе така че не се притеснявайте чак толкова
        това е успокояващо донякъде
        Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Абе като се замисля ... мааай наистина може лееекичко да съм се движел, ама толкоз бавно че да реша да тръгна на първа ... хммм значи няма някви "ядове" скоростната най-вероятно ...
          Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

не е фатално ако не влизат от раз - зависи как са застанали зъбните колеле след последното превключване -(не ми се рисува ск кутия сег )

обаче можеш профилактично да смениш маслото ако си със старо
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
            X