Известие

Collapse
No announcement yet.

Клапа за входящия въздух в купето

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Клапа за входящия въздух в купето

Абе изпотявам ми се прозорците, ша се прибия някъде... та се чудех дали онуй копче което отваря клапа за да влиза отвън въздух не ми работи /дето е до копчето на климатика/. То ест не ми влиза отвън въздух и затова ми се потят джамците. Пробвах днес и карах нарочно зад един Голф дизел, за да усетя миризмата на пушека, ама не я усетих /носа не ми е запушен /

Та въпроса ми е, възможно ли е да ми се изпотяват стъклата заради това и ако да, как се оправя? /от каде се стига до клапа/
    Alfa Romeo 146 1.9 TD - Благодаря ти Алфаманяк за това което направи за нея!!!

Колега виж това http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=4540

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
    Fiat Bravo 1.6 1997
    Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Паци кога за последно смени поленовия филтър
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
        с тоя филтър ми е писнало аз на Ланчата го махнах за зимата и сега няма пот няма нищо а Алфичката е с нов и пак се поти добре.

Comment

Първоначално публикувано от gigi
          Първоначално публикувано от BatVas
          с тоя филтър ми е писнало аз на Ланчата го махнах за зимата и сега няма пот няма нищо а Алфичката е с нов и пак се поти добре.
          Това е щото и на тебе не ти бачка клапата
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
          X