Известие

Collapse
No announcement yet.

Рекламация на акумулатор Монбат в Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Рекламация на акумулатор Монбат в Пловдив

Преди 2 години се наложи да сменя акумулатора през лятото в Созопол. Беше последния ден, бързах, избор нямах, взех 1 Монбат със свито сърце за немалко пари (145лв). Когато се прибрах в Пловдив се заинатих и отдох да ми заверят гаранцията.

2 седмици преди да изтече гаранцията акумулаторът се скапа посред бял ден, отведнъж ми спря тока. Четох, че това за Монбат е нормално, само че 2 седмици след края на гаранцията. Четох и че гаранции не се уважават.

Положих немалко усилия да открия сервиза за Пловдив, където с оглед на информациите в нета за следсервизното обслужване на Монбат, че е губене на време, бях много изненадан: приятно магазинче в Тракия, с европейско обслужване, разбират, видяха, че аклумулатора си е дефектирал, свалиха ми един от витрината, монтираха ми го и сега следващите 2 години ще карам.
    --------------------------------
    Алфа Ромео 146 1.6 Т.Спарк '98

Супер!

Аз също карам с монтански и съм мн доволен. Имах един на ладата където кварталният акумулаторсжия разправяше, че е заминал - бачка още 3 зими или 5 години вярна служба.

На 155 имам един от 6 години и е пушка.

Само един съвет - ако се съмнявате в акумулатора - правят безплатни тестове за това далидържи под това. Аз моя на 8-9 месеца го карам за да знам как е.

Comment

Знам за тях че или карат много, или заминават адски бързо.
      Така или иначе ги избягвам.
      Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999

Comment

Първоначално публикувано от bilgiiski Покажи съобщение
        .... заминават адски бързо.....
        За съжаление това е вярното в повечето случаи...
        Държаха много предишните им поколения. Иначе за замяна на дефектен и аз не съм имал кой знае какъв проблем.
        Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
        Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

И двете ми коли са с Монбати и досега ми служат вярно - единият е вече на 2 години, а е като нов.
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
          X