Известие

Collapse
No announcement yet.

Стръбоскоп - направиси сам

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стръбоскоп - направиси сам

Колеги здравейте!
    При мен възникна един лек проблем, който немога сам да разреша, а и нямам познат човек с познания в тази област към когото да се обърна. Надявам се някой от вас да може да ми помогне в начинанието ми.
    Ето за какво именно се отнася: решил съм ей така за идеята да си сглобя струбоскопна лампа за центровка. Намерих схема, говорих дори с човек, който има тази схема работеща, но ето тук точно възникна проблема, едната от интегралните схеми, които трябва да ползвам неможах да я намеря, а намерих същата с разлика в последната буква - вместо К554СА3А намерих К554СА3Б, та се чудя дали ще има проблем (дали мога да я заместя). Според човека с който говорих не би трябвало да има, но не е сигурен и за това питам тук...

Ще съм супер благодарен някой да ми разреши дилемата.

П.П. Ето схемата: http://dafuse.snimka.bg/automobiles/...79654.15447920
    Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
    Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Не би трябвало да има проблем. Но най-добре сложи един цокъл за интегралата, та ако се наложи да я смениш лесно
    '05 166 V6
    '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Аз цокъл ще сложа, въпросът е дали ще стане с втората, защото тази от схемата никога не са я получавали, та да не си играя с платки запояване излишно и накрая да се окаже, че няма от каде да намеря интегралата.
      Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
      Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Слагай там един компаратор и готово
        Last edited by Stranger65; d.m.y г., 09:02. Основание: попр

Comment

Последната буква осначава класа на схемата.При тебе това е без значение.Давай смело!
          Като ти омръзне със зглобяването или нещо не стане както трябва , ми се обади да ти пратя моята лампа.Здраво руско желязо е,но не ми трябва вече.Обаче ще ти струва две бири,когато се видиме на някоя чужда сватба
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
          X