If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ЗДР. приятели, колата ми(145 ца) спря да пали изведнъж. В момента в който отворих капака видях че при мотора се разхожда огромен плъх. Дайте идея как да разкарам гадта че май е направила голяма беля...
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Продават се някакви ултразвуци за котки, ама не знам дали действа срещу плъхова....ако колата ти седи в гараж наслгай отрова.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Само с капан за да си сигурен,че си го хванал.Аз имах същия проблем с дедрата и мислех да я продавам заедно с плъха.Сложих капан и на третия ден се хвана,че ако го отровиш нали се сещаш че може да умре някъде и всичко да усмърди , не го ли видиш няма да си сигурен че си го изгонил.
Lancia dedra hf turbo integrale
Toyota avensis D4D
А Америка била открита . .Аз си имам котка която спи в двигателният отсек.Как се намъква вътре не ми е ясно. Но всяка сутрин изпълзява отвътре / не е да спи отдолу под колата защото нарочно съм залягал да гледам. Даже я храня сутрин за да пази от плъхове.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
А Америка била открита . .Аз си имам котка която спи в двигателният отсек.Как се намъква вътре не ми е ясно. Но всяка сутрин изпълзява отвътре / не е да спи отдолу под колата защото нарочно съм залягал да гледам. Даже я храня сутрин за да пази от плъхове.
На един приятел и на него му спеше мачка под капака ама една сутрин я застигна зла участ ремъка за алтернатора и клъцна тиквата мнооо неприятно и после целия мотор беше в кръв и сополи и миришеше на мършак 2-3 месеца
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Емиии като не храни добичето Иначе за всеки случай отварям затварям вратата , преди това ритам 1-2 пъти близката гума за да излезе звярът.
На цвят е като на снимката на Вируса , ама неговата много е охранена и ме съмнява, че ще си направи труда да помръдне заради 1 мишка или плъх
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Мамка помияр ми гони добичето ! Едвам се свира под самолета . Сутринта съветвах помияра.
Comment