Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой продава Екзаминер?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кой продава Екзаминер?

Колеги, някой да има идеята кой в България продава Екзаминер?
    Евентуално и някой ако е чувал колко пари струва това чудо.
    Разглеждах Текса-та по препоръка на Бобо, за което му благодаря, ама още веднага с втората диагностика върху Либрата се сблъсках с проблема, че не можа да се свърже с климатика примерно...
    Май излиза, че за пълна диагностика на всички системи примерно на Либрата, то единствено Екзаминера ще се справи.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
    Колеги, някой да има идеята кой в България продава Екзаминер?
    Евентуално и някой ако е чувал колко пари струва това чудо.
    Разглеждах Текса-та по препоръка на Бобо, за което му благодаря, ама още веднага с втората диагностика върху Либрата се сблъсках с проблема, че не можа да се свърже с климатика примерно...
    Май излиза, че за пълна диагностика на всички системи примерно на Либрата, то единствено Екзаминера ще се справи.
    При мен тексата чете климатика. Трябва да знаеш кой модул е на климатика. На тексата да се задават различните модули и версии. На 156 примерно бяха 4 модела. На мен ми изтри 2 грешки на климатика.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Екзаминер можеш да си купиш само чрез фициалният представител.
      На първо четене ще ти откажат, но ако почнеш да си търсиш права може и да успееш

Цена на смарт-а които сега мисля е актуален около 8 000 евро.

Иначе се произвежда от Actia, които имат някакво представителство В България към ситроен.
      http://www.actiaitalia.com/IT/home_page_actia.htm

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
        Екзаминер можеш да си купиш само чрез фициалният представител.
        На първо четене ще ти откажат, но ако почнеш да си търсиш права може и да успееш

Цена на смарт-а които сега мисля е актуален около 8 000 евро.

Иначе се произвежда от Actia, които имат някакво представителство В България към ситроен.
        http://www.actiaitalia.com/IT/home_page_actia.htm
        Уха.
        Благодаря за цената.
        За полу любителско използване (хоби), където никога няма да си избие парите, не мисля че си струва похарчените пари.
        Иначе и тези ги намерих и им писах, ама нещо не отговарят
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Working...
        X