не е голям проблема но е много дразнещо от време на време ми се изважда по някои от кабелите на свещите и колата почва да работи на 3 цилиндъра особенно на дълъг път е отвратително. със свещи денсо иридиум съм кабелите не ги знам какви са но проблема е откакто сложих тия свещи.някои ако знае как да го оправя ще има едно голямо черпене
Известие
Collapse
No announcement yet.
вадят ми се кабелите на свещите
Collapse
X
-
Колега,първото,което ми идва на ум е да те попитам,дали си навъртя на свещите,преди да ги монтираш,буренцата , които на някои свещи са в кутийката,но не са навити!
Другото е,да не би,като си вадил кабелите да си ги издърпал много и сега клемата на кабелите да е много навътре.Те хубавите не ги правят тия номера,но се случва!Last edited by mordohy; d.m.y г., 11:10.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Или от много вадене са се расхлабили връзките,и трябва да се постегнат малко с клещитеFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеНавии си буренцата,и разглоби кабелитеsigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщениевъобще буренцето не може да влезе в кабела доста е по голямо от дупката на кабела явно трябва да си купя други кабели маи
В такъв случай просто кабелите ти са за свещи без буренца. Развиваш ги и кабелът защипва на резбата.
При много от 33-ките 16V е точно така от завода.
Comment
-
Ами колега пробвай да ги стегнеш малко с клещите планките на кабелите дето се защипват за резбата, може и да стане...Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92
България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!
Comment
-
Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщениеда явно са за без буренца но се вадят като я покарам малко и излизат кво да ги права
П.П. И айде стига с тия "буренца".0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Другото е,да не би,като си вадил кабелите да си ги издърпал много и сега клемата на кабелите да е много навътре.Те хубавите не ги правят тия номера,но се случва![/QUOTE]
При изваждането на кабелите лемите не може да отидат навътр изобщо, а по скоро навън!!!
Comment
Comment