Известие

Collapse
No announcement yet.

вадят ми се кабелите на свещите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• вадят ми се кабелите на свещите

не е голям проблема но е много дразнещо от време на време ми се изважда по някои от кабелите на свещите и колата почва да работи на 3 цилиндъра особенно на дълъг път е отвратително. със свещи денсо иридиум съм кабелите не ги знам какви са но проблема е откакто сложих тия свещи.някои ако знае как да го оправя ще има едно голямо черпене
    алфа 145 1,7 16v Turbo

Ами колега според мен с нови кабели около 70 лева е комплекта,най-вероятно с времето са се разхлабили поне моите бяха така!!
    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Колега,първото,което ми идва на ум е да те попитам,дали си навъртя на свещите,преди да ги монтираш,буренцата , които на някои свещи са в кутийката,но не са навити!
      Другото е,да не би,като си вадил кабелите да си ги издърпал много и сега клемата на кабелите да е много навътре.Те хубавите не ги правят тия номера,но се случва!
      Last edited by mordohy; d.m.y г., 11:10.
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Или от много вадене са се расхлабили връзките,и трябва да се постегнат малко с клещите
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

ми буренцата като ги навия не стават кабелите а как мога да свиа кабела в лулата като не виждам точно кое може да се свие то е едно цяло отпред
          алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

Навии си буренцата,и разглоби кабелите
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              Навии си буренцата,и разглоби кабелите
              Aма виж някое "буренце" да не е останало в кабела
              sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

ок само да намеря всичките буренца и ще пиша за резултата
                алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

въобще буренцето не може да влезе в кабела доста е по голямо от дупката на кабела явно трябва да си купя други кабели маи
                  алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
                    въобще буренцето не може да влезе в кабела доста е по голямо от дупката на кабела явно трябва да си купя други кабели маи

В такъв случай просто кабелите ти са за свещи без буренца. Развиваш ги и кабелът защипва на резбата.
                    При много от 33-ките 16V е точно така от завода.
                    145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

да явно са за без буренца но се вадят като я покарам малко и излизат кво да ги права
                      алфа 145 1,7 16v Turbo

Comment

Ами колега пробвай да ги стегнеш малко с клещите планките на кабелите дето се защипват за резбата, може и да стане...
                        Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                        Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Първоначално публикувано от bobaka Покажи съобщение
                          да явно са за без буренца но се вадят като я покарам малко и излизат кво да ги права
                          Прати ги в кофата!
                          П.П. И айде стига с тия "буренца".
                          0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                          Автогаз сервиз-
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Другото е,да не би,като си вадил кабелите да си ги издърпал много и сега клемата на кабелите да е много навътре.Те хубавите не ги правят тия номера,но се случва![/QUOTE]

При изваждането на кабелите лемите не може да отидат навътр изобщо, а по скоро навън!!!

Comment

Working...
                            X