Известие

Collapse
No announcement yet.

лагери за алтернатора/генератора - какви?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• лагери за алтернатора/генератора - какви?

лагерите на алтернатора ми вият и искам да ги сменя, но за да скъся времето за ремонт, искам предварително да дам лагерите на майстора, за да извърши подмяната им в рамките на 1 ден. Освен това, той ми препоръча и да сменим четките на генератора (така и така го разглобяваме). Могат ли да се доставят и четките отнякъде, или трябва нещо да преправяме?
    Благодаря предварително на всички отзовали се!
    AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
    Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

ми всеки сервиз за алтернатори и стартери имат такива неща на склад
    ако не си на такъв майстор:
    сваляте и с лагера в магазин за лагери а с четките в магазин за ел потреби - най-ного да се наложи да се препоят
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

е, те точно това разхудане напред-назад искам да избегна, щото моя майстор не ще да ходи от магазин на магазин и с тази задача ще требе да се натоваря аз... в работно време..?! А в събота и неделя да идеш на майстор ...... просто нема как да стане - щото тогава се стоварва целата околия!!!
      AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
      Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Първоначално публикувано от Z:)m
        е, те точно това разхудане напред-назад искам да избегна,
        oидваш до сф
        черпиш ме ром - аз те водя при мойте мастори - оставяш и след час взимаш
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

е, те точно това разхудане напред-назад искам да избегна, щото моя майстор не ще да ходи от магазин на магазин и с
          Иди пак при колегите - лагери PFI имат. Утре ще изровя кои са лагерите. За всеки случай , ако някой ги има на лесно да даде номерата.
          За четки във Варна има откъде да ги взема - магазин за рез.части за стартери, алтернатори, комутатори, реле регулатори. На Франсизкуп е .
          Ако не можеш да намериш дай размери, модел на 155 цата и алтернатора - ще ти пратя.
          Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
          Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от kris11
            е, те точно това разхудане напред-назад искам да избегна, щото моя майстор не ще да ходи от магазин на магазин и с
            Иди пак при колегите - лагери PFI имат. Утре ще изровя кои са лагерите. За всеки случай , ако някой ги има на лесно да даде номерата.
            За четки във Варна има откъде да ги взема - магазин за рез.части за стартери, алтернатори, комутатори, реле регулатори. На Франсизкуп е .
            Ако не можеш да намериш дай размери, модел на 155 цата и алтернатора - ще ти пратя.
            Единственото, което знам е, че двигателя ми е от серията ZAR67105 - 1.7 TS 8V... де да знаех марката н аалтернатора...

Comment

Сори Колега, но днес е много скапан ден. И интернет нямах,в наличната литература нищо и за капак след обяд влачих 1 Пасат .Уж бяха супер
              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Единственото, което знам е, че двигателя ми е от серията ZAR67105 - 1.7 TS 8V... де да знаех марката н аалтернатора...[/quote]
                Не ми помага за 1 магазин. Трябва да знам марката на алтернатора. Не ми е проблем като го знам да отида в магазина и да досаждам да ми изпеят необходимите данни. Има и опция ще ме почерпи кафе и 1 мацка

Comment

хайде ве момчетаааа!!!
                  Никой ли не е разглобявал алтернатор?!

Comment

Сори майка .Еба си и в магазинчето спец за алтернатори и стартери зи каталозите и питанията до София днес не можаха да изровят номерата.
                    Поне изкярих 1 кафе и лафче с готина мадама

Comment

Първоначално публикувано от kris11
                      Сори майка .Еба си и в магазинчето спец за алтернатори и стартери зи каталозите и питанията до София днес не можаха да изровят номерата.
                      Поне изкярих 1 кафе и лафче с готина мадама
                      еиии, то таз мадама голема движеща силе ве... щом разстоянието Сф-Варна го немаш за нищо

Comment

E aз съм от Варна , а и мадамата е от Варна. Но само трябва да се преодолее едно трасе от 5 км с дупки, корто се асфалтира в момента и не е за минаване от там.

Comment

Working...
                        X