Известие

Collapse
No announcement yet.

Одраха ми колата :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Одраха ми колата :(

На някое грозно нещастно копеленце му е пречила моята алфичка и е решил че трябва да прокара един ключ (най-вероятно) по вратата зад шофьорското място Сега има една грозна бяла ивица. Има ли някакъв начин да се оправи одраното? И евентуално къде мога и какви пари ще ми струва? Тези неща покриват ли се от каското?

Не знам кога ще се оправи скапаната държава докато има такива дебили дето им пречи главата
    Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

ходи заведи щета "злоумишлени действия на 3ти лица"

и после в рок енд ролл сервиза
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
      после в рок енд ролл сервиза
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Тази щета в БулИнс ли да я заведа? Как се прави това

и този рок енд ролл сервиз где се намира?

Comment

Ами същата история ама миналото лято. Само черта на 2 те врати
          От да е.. "Витоша " среден пръст
          Трябва да се гърми на месо вече.
          Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
          Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от wasp
            Тази щета в БулИнс ли да я заведа? Как се прави това

и този рок енд ролл сервиз где се намира?

АКо си затрахован в БулИнс там....после до сервиза ще те заведем.
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от bobo
              Малееее, само да ми окепазят калника! След толкоз хвалби ще има виновни алфисти, ей!

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
              Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Миналата година и на мен два пъти ми я одират некви нещастници ....ама ше хвана некой веднъж и.............
                98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Развитието: днес бях до БулИнс, огледаха я и казаха че ще я платят, след 20-тина работни дни. Не казаха каква сума ще дадат (естествено) но важното е че ще взема нещо. След това ще ходя до тоя сервиз с който ме заведе

Глей значи за една черта от някой малоумник колко разправии ... то аз имам подозрения кой е кретена, мисля че е един дето си мисли че мястото за паркиране е негово ... смятам да сложа безжична камера на терасата на офиса и да го изхващам

Comment

Първо с камерата и после Деба и идиотите .....

Comment

Мен така някой нещастник на 3-тия ден след като я купих ми подпря страничната врата и сега има една малка вдлъбнатина.Малка е,но като се вгледаш се забелязва............Писна ми от идиоти.
                      Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

Първоначално публикувано от goro
                        Мен така някой нещастник на 3-тия ден след като я купих ми подпря страничната врата и сега има една малка вдлъбнатина.Малка е,но като се вгледаш се забелязва............Писна ми от идиоти.
                        аз и в момента имам две вдлъбнатини, от двете страни и не ми се правят, ама ще трябва....
                        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

А пък мен миналата година един капут с маршрутка излезе назаден в кръстовището, в което аз правех десен завой на път с предимство. Така ми потроши задната дясна врата, че после ми се ревеше Ходих на тенекиджия и уж я направи добре. Да... ама от тая зима е започналада да ръждясва отдолу реве ми се.
                          Друг капут с ключ ми надра капака на багажника.
                          Трети паркираше с джип и сега има свежа бяла ивица на левия заден калник.
                          Аман от капутчета.
                          Не говоря за недоебания педераст дето ми счупи единия секретен болт в опит да краде.
                          Alfa 33 IE 1.7 8v 1993

Comment

И на мен така ми надраха колата. Сега ще ходя в булинс да видя какво ще стане..
                            Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
                            Fiat Brava JTD

Comment

Първоначално публикувано от mony87
                              И на мен така ми надраха колата. Сега ще ходя в булинс да видя какво ще стане..
                              Абе има некви изроди дето дерат коли и май не само в нашия квартал ама аз веднъж ше видя някой дори и на чужда кола и ше му се отбия за всички..........
                              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Working...
                              X