Добре де, и откъде бих могъл да ги купя?!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Амортисьори - какви?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от poohВие яко пропагандирате Билщайн, ама и 2-та нямате такива на колите си. Мойте и 4-те са такива и мога да кажа, че колата стана адски стабилна, НО всичко това е за сметка на твърдостта на возенето. Така че ако "картинг возията" и стенещ звук и от най-затънтената пластмаса в купето не те притеснява, това е твоя избор.Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Първоначално публикувано от SISДобре де, и откъде бих могъл да ги купя?!Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
5 страници и си дойдохме на 1-вия отговор
имаше една стара китайска: глупаците ще спасят света, ние от форума ще им пречим
но полезно четиво - и аз вече съм за билщайн щом са твърди!Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Е в Manimpex нямат. Внасяли били само за немски возила и ако има съвпадение......ама за 145 1.6 боксер няма съвпадение и така. А може и с поръчка, но чакане един месец и много пари (поне така каза дилъра, с който разговарях)Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
Lancia Kappa 2.4 5.20
Comment
-
Но пък в ТиН ми похвалиха някакви бразилски, обаче нямало да ги внасят скоро, защото трябвало поне 200 чифта да купят. Аз успях да ги открия в един друг магазин и сега ги чакам да ги доставят - цената е около 100лв. - не са рециклирани. Като ги купя ще споделя как се държат.Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
Lancia Kappa 2.4 5.20
Comment
-
Първоначално публикувано от SISНо пък в ТиН ми похвалиха някакви бразилски, обаче нямало да ги внасят скоро, защото трябвало поне 200 чифта да купят. Аз успях да ги открия в един друг магазин и сега ги чакам да ги доставят - цената е около 100лв. - не са рециклирани. Като ги купя ще споделя как се държат.98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Точно за КОФАП иде реч. Като ги сложа, ще споделя с вас как са. Иначе ми казаха, че ги имат на склад, но в провинцията и затова трябва време за доставката.Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
Lancia Kappa 2.4 5.20
Comment
-
Първоначално публикувано от SISТочно за КОФАП иде реч. Като ги сложа, ще споделя с вас как са. Иначе ми казаха, че ги имат на склад, но в провинцията и затова трябва време за доставката.
Иначе pooh беше писал в една тема че са му малко меки.....ма той да си каже точно кви са му впечатленията98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
Comment