Известие

Collapse
No announcement yet.

Амортисьори - какви?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Добре де, и откъде бих могъл да ги купя?!
    Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
    Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
    Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Специално за монрото аз си го взех от ТЕХ-КО (те са официални дистрибутори за БГ). За останалите някой от София ще каже

BTW днеска си взех и тампоните 45лв броя (за информация).
      Alfa Romeo 155 1.8TS
      Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от pooh
        Вие яко пропагандирате Билщайн, ама и 2-та нямате такива на колите си. Мойте и 4-те са такива и мога да кажа, че колата стана адски стабилна, НО всичко това е за сметка на твърдостта на возенето. Така че ако "картинг возията" и стенещ звук и от най-затънтената пластмаса в купето не те притеснява, това е твоя избор.
        Правилно, в момента не съм с Билщайн, ма тва не ми пречи да имам впечатления от тях нали? И да, возията е адски твърда(
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от SIS
          Добре де, и откъде бих могъл да ги купя?!
          В София Манинпекс ги продават а представителството или там каквото е е на последния светофар на България посока Бояна завиваш в дясно към Бъкстон и след 50-100 метра отляво ще видиш голям надпис Манимпекс
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

5 страници и си дойдохме на 1-вия отговор
            имаше една стара китайска: глупаците ще спасят света, ние от форума ще им пречим
            но полезно четиво - и аз вече съм за билщайн щом са твърди!
            Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
            Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Е в Manimpex нямат. Внасяли били само за немски возила и ако има съвпадение......ама за 145 1.6 боксер няма съвпадение и така. А може и с поръчка, но чакане един месец и много пари (поне така каза дилъра, с който разговарях)
              Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Но пък в ТиН ми похвалиха някакви бразилски, обаче нямало да ги внасят скоро, защото трябвало поне 200 чифта да купят. Аз успях да ги открия в един друг магазин и сега ги чакам да ги доставят - цената е около 100лв. - не са рециклирани. Като ги купя ще споделя как се държат.
                Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Но пък в ТиН ми похвалиха някакви бразилски, обаче нямало да ги внасят скоро, защото трябвало поне 200 чифта да купят. Аз успях да ги открия в един друг магазин и сега ги чакам да ги доставят - цената е около 100лв. - не са рециклирани. Като ги купя ще споделя как се държат.
                  Само да ви информирам че в Бразилия е завода КОФАП - Магнети Марели и съвсем на скоро Мобилекс докараха цял контейнер с амортисьори от там.....
                  98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Точно за КОФАП иде реч. Като ги сложа, ще споделя с вас как са. Иначе ми казаха, че ги имат на склад, но в провинцията и затова трябва време за доставката.
                    Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Точно за КОФАП иде реч. Като ги сложа, ще споделя с вас как са. Иначе ми казаха, че ги имат на склад, но в провинцията и затова трябва време за доставката.
                      Ми провери в Мобилекс бре човек....

Иначе pooh беше писал в една тема че са му малко меки.....ма той да си каже точно кви са му впечатленията
                      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

мобилекс имат некви LIP полски по 230 кинта единият

некой ако е намерил по добри варинати да пише че и аз търся
                        на мен ми е изпуснал преден десен , ако има некой с здрав преден десен и изпуснал ляв да пише да направим некаква комбинация

Comment

И на мен преден десен, иначе сега си купих COFAP - Magnetti Marelli (105лв/бр.) - но не мога да кажа колко са качествени
                          Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

откаде ги взе ? , аз търсих никаде не намерих

Comment

Тези LIP не са ли италиански?
                              Alfa Romeo 155 1.8TS
                              Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Вчера взех последните два за 155-ца от Манимпекс за по 66 лв.

Comment

Working...
                                X