В събота ходих на тест със 145-цата и се установи, че преден десен амортисьор е изпуснал (както и подозирах). Сега, явно, ще трябва да си купувам комплект предни амортисьори (с маншоните и тампоните). Звънях в Александър ауто и там ми предложиха "италиански, заводски рециклирани" (каквото и да значи това). В някакъв магазин на Симеон ми предложиха за 150лв. комплекта италиански Глобо, обаче тея пък въобще не съм ги чул. Та приемам съвети за амортисьори, стига да са разумен компромис цена/качество.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Амортисьори - какви?
Collapse
X
-
манимпекс - БИлщайн - 100лв някъде единия
http://www.manimpex-bg.com/
обади се и питай, но имаха за 155ца, така че може и като за теб да имат'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
-
Първоначално публикувано от valjoманимпекс - БИлщайн - 100лв някъде единия
обади се и питай, но имаха за 155ца, така че може и като за теб да имат
единсвеното което не е и все още е качесвено е Кони но и цената е малко раличнаVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePowerПървоначално публикувано от valjoманимпекс - БИлщайн - 100лв някъде единия
единсвеното което не е и все още е качесвено е Кони но и цената е малко раличнаevil:
80% от рали автомобилите в БГ са с Билщайн.Рециклаж са Монрото но не и Билщайн
Аз също мисля че те са най-удачния вариант
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePowerПървоначално публикувано от valjoманимпекс - БИлщайн - 100лв някъде единия
единсвеното което не е и все още е качесвено е Кони но и цената е малко раличнаЯ се спри че в последно време само глупости слушам от теб
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Абре не знам дали сънува...ама до като ме возеше един бакшиш отивайки да бие майстора който му е сменил единия амортисьор ми каза подобни неща.
Това го чух и от друг човек, че повечето амортисьори в БГ са си рециклирани.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBАбре не знам дали сънува...ама до като ме возеше един бакшиш отивайки да бие майстора който му е сменил единия амортисьор ми каза подобни неща.
Това го чух и от друг човек, че повечето амортисьори в БГ са си рециклирани.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Не че ми пречи оффтопика, ама покрай него няма да е лошо да вмъкнете и някакво инфо за цената и качеството на марките както и откъде могат да се закупят в БългарияAlfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
Lancia Kappa 2.4 5.20
Comment
-
Ами аз карам с рециклирани Глобо и съм много доволен купих ги от александър ауто мисля и в ТиН ги има или има подобни. Струваха некъде към 60 кинта предния0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Comment
-
След като чух цени от по 230-280 лева за един, се поинтересувах как стои въпроса с рециклирането. Майстора каза, че били 100% газови или нещо от сорта и било абсолютно забранено да се рециклират и единствения вариант бил подмяната с нов амортисьор.Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
Lancia Kappa 2.4 5.20
Comment
-
За K&W какво ви е мнението аз мисля по-натам такива да слагам.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBАбре не знам дали сънува...ама до като ме возеше един бакшиш отивайки да бие майстора който му е сменил единия амортисьор ми каза подобни неща.
Това го чух и от друг човек, че повечето амортисьори в БГ са си рециклирани.
но както и да е тези дни само нападателни хора кам мене виждам
K&W са наистина много добри и ако си се замислил провери цените
а за спортните дето бобо каза че рали колите били с билщаин
ми ти що не караш с гуми от формула едно ??? или с гориво от тяхното
едно е части да бегачка едно е за обикновен автомобил
да питах и за КОНИ имат отбикновенни( в българия ) ???
как така като в каталога им няма обикновенни а само спорт и вносителят ми каза че само спорт се внася за 155 и за ГТто
тва е от мене като инфо щото обиколих много преди купуваме каквото и да билоVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePowerно както и да е тези дни само нападателни хора кам мене виждам
а за спортните дето бобо каза че рали колите били с билщаин
ми ти що не караш с гуми от формула едно ??? или с гориво от тяхното
едно е части да бегачка едно е за обикновен автомобилИ за тва ще те нападат хората докато говориш глупости ще те нападат
Второ - ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО никъде аз не съм казвал кой кара с такива амортесьори
Трето - Бих карал с гуми от формула едно даже и формулата бих каралА за горивото дай една туба от това и ще карам с него
Четвърто - колите ти са в плачевно състояние щото толкова много знаеш може би
И пето ти билщайн освен в нета на живо виждал ли си бре
@КГБ - Абе ти до вчера псуваше бакшишите, пък днеска им верваш на простотиите
Тоя не ти ли каза да си купиш ПАСАТ КОМБИ че ИТАЛЯНКИТЕ ги рециклират0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Comment
Comment