Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо да не наливаме нафта от туби - нагледен пример

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е? Изключенията знаеш - доказват правилото.
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Това със оцветяването няма нищо общо със боклука които са му дали на въпросния човек.Нафтата още преди да почне да се точи от цистерната и правят изследвания така че е изключено нафтата със която вървят локомотивите да е лоша.
      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Локомотивната нафта е една от най-качествените и чисти горива. Оцветяването се извършва с цел, ако Гошо реши да краде и се разчуе служ, и проверят в на Гошо резервоара оцветената нафта да го спипат. Така действат, ей това е мн гадно с дюзите.
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Само да кажа, че КРАМ смениха Шел с омв точно защото новите дизели с които движат масово им се беше случило същото.Така че.....
          Last edited by sen7; d.m.y г., 14:03.
          мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
            А пък предимството да си сипваш от тубата е,че не може да те преебат с литрите и да видиш да не ти продадат мътилка някаква.Ама то с тия новите кочини е така.Слаби ги праат
            И прооф,сопри да кълнеш!! Аз си карам с някакъв вид биодизел,който е по-чист от каквато нафта кажеш.Ловим бас!
            Ти си ясен!
            Мръсно,гадно некорумпирано ***** !Кораба ти смърди на фритюрник.Освен това и върви и си го караш така.Следователно си ******.В по мека форма ще те обявиме за *****!Тамън ще си починат от тебе и идиотите,дето карат автобусите с 140,а и тировете,дето им се мандахерцат товарите,винаги готови да ти се стоварят на главата.Ти си много лош... И гнусен потайник!Виното ти е прекрасно,ама си траеш и пиеме бълвочи!
            Абе бан за тебе!
            Last edited by pr_00f; d.m.y г., 22:29.
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              Ти си ясен!
              Мръсно,гадно некорумпирано ***** !Кораба ти смърди на фритюрник.Освен това и върви и си го караш така.Следователно си ******.В по мека форма ще те обявиме за *****!Тамън ще си починат от тебе и идиотите,дето карат автобусите с 140,а и тировете,дето им се мандахерцат товарите,винаги готови да ти се стоварят на главата.Ти си много лош... И гнусен потайник!Виното ти е прекрасно,ама си траеш и пиеме бълвочи!
              Абе бан за тебе!
              ЮДА!!!!!!
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Извън майтапа,Биодизела няма едно нещо,което съпътства нафтата и то е сярата.Тия дюзи са така,защото са работили с газьол,който е пълен със сяра.От опит знам,че проблем има не само с дюзите,а и с клапаните.Те са щедро облепени с твърд нагар и обдухването на цилиндрите е влошено.
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Извън майтапа,Биодизела няма едно нещо,което съпътства нафтата и то е сярата.Тия дюзи са така,защото са работили с газьол,който е пълен със сяра.От опит знам,че проблем има не само с дюзите,а и с клапаните.Те са щедро облепени с твърд нагар и обдухването на цилиндрите е влошено.
                  Абе аз нагар не виждам единственното което виждам е поизгорял метал което ме води до мисълта че при температура на горене около 400 градуса това няма как да стане следователно някой тарикат е карал не само с крадена нафта ами и е тургал по малко бензин за всеки случей - даже мога да заложа някой лев да му тестват резервоара за бенз
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ей,бре!Кога ще изтрезнеете!Нафтата се пали над 600 градуса,а бензина с около 200-250 повече!А за нагара,трябва да си сигурен,Виждал съм доста мотори с клапани , облепени с нагар ,подобен на много твърди въглища!

Comment

Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
                      То понеже като сипваш гориво на бензиностанция и ти е ясен произхода, та за това.... По същия начин имаше блокирал агрегат на Г2 1.6 атмосферен дизел на един познат, зареден с нафта от една не безизвестна верига бензиностанций... И какво?! Касови бележки у-а у-а съдилища и накрая НИЩО-загуби делото.
                      Кажи коя е веригата, да знаем!
                      sigpic
                      Subaru Legacy 3.0 H6
                      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                      0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                        Кажи коя е веригата, да знаем!
                        Една верига дето продават V-образни горива.
                        145 QV ex.
                        146 Boxer TOTAL ex.
                        147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Ей,бре!Кога ще изтрезнеете!Нафтата се пали над 600 градуса,а бензина с около 200-250 повече!А за нагара,трябва да си сигурен,Виждал съм доста мотори с клапани , облепени с нагар ,подобен на много твърди въглища!
                          Са требе явно да ти с обеснявая щото не си трезвен - та никой не ти говори за това кога се пали дадено гориво а става въпрос за температура в горивната камера! И стига си млял за тоя нагар ами ме светни как така тия дюзи са СТОПЕНИ? Или викаш олигофрените са ги направили от кашкавал и се топът от горяла нафта?
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
                            Една верига дето продават V-образни горива.
                            И аз това викам по-горе , ама бях написал с малка грешка.Иначе тоя твоя от V дизела или от обикновения им е пълнил.Защото имам наблюдения, че от В-ито има доста доволни.
                            мене ме нема, в целата схема........

Comment

И аз съм доволен от V racing бензиа ,ама съм виждал същият бензин замръзнал в пластмасова бутилка оставена навън до бензинов агрегат
                              sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                              ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                              ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                              Продавам Алфи на части!

Comment

Не съм съгласен че локомотивната нафта е много чисто и хубаво гориво!Веднага казвам защо!Преди 2-3 години разкравах хляб с един форд транзит 2.5д караше се само с нафта на черно и то предимно локомотивна защото от там изпадаше много често!Е толкова бързо се скапа тоя бус от нафтата че не е истина!Да не говориме колко стотици горивни филтри се смениха защото загасваше и тва беше всичко от него докато не смениме филтъра!
                                Last edited by Vlado_PK; d.m.y г., 17:40.
                                Fiat Punto 1.2 75 ELX
                                EX-Alfa Romeo 146 1.9JTD Diesel surprise
                                EX-Alfa Romeo 155 2.0 8V
                                EX-Fiat Bravo 1.6 16V Sx

Comment

Working...
                                X