Известие

Collapse
No announcement yet.

Свещи 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Свещи 146

Здравейте колеги !!!
    Имам малък проблем със свещите(малко са зацапани явно).Проблема е,че съм малко необразован и от 2 дена седя и гледам колата като полезно изкопаемо и се чудя от къде подяволите да ги изкарам тези свещи.Съжелявам за глупавата молба,но никой не се е родил научен.
    Ще съм много благодарен,ако някой ми даде схема или снимка на това как да сваля тези свещи.Колата е 146 1,4 ТС 1997г.Търсих из форума,но не намерих затова пускам питането ми.Благодаря предварително
    Alfa Romeo 1.4 16v t.s. 103HP

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=29576
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Мерси колега.От това се упасявах.То баси колко неща трябва да се развият и махнат докато стигна до свещите .... Мерси много
      А имам още един въпрос към казаджийте,но за да не правя друга тема ще питам тук Газта ми се изпарява и когато паля след като има газ в бутилката и колата ми се дави.Това ме навежда на мисалта,че изпуска в двигателя или някаде там за да се дави.И понеже познати ми казаха,че това най-вероятно е газовия клапан,а отидох и на газаджия ама още преди да му обесня ми каза изпарите и си казах да попитам Вас Симптомите са само това давене и трудно палене като има газ(няма значение на какво паля,има ли газ в бутилката се дави). Мерси

Comment

питай тук колега :
        http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=35
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Аз за да не правя и там тема,за 1 ден много ще ми станат,затова тук допълних

Comment

Не се притеснявай да пускаш теми, естествено стига преди това да си проверил, че няма някоя, с която да се дублира
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Здравейте отново колеги.Днес купих 4-5 различни кухи ключа да се опитам да развия тези свещи,но нито един не стана....Ако някой има информация какъв ключ трябва да взема да сподели.

Comment

Колега, и аз живо се интересувам от тази тема. а още не съм сменял свещи на никаква кола.
                Болтовете на капака с шестограм ли ги разви или намери подходящите инструменти или накрайници? След това колко смяташ да затегнеш новите свещи?
                С динамометричен ключ ли ще завиваш?
                --------------------------------
                Алфа Ромео 146 1.6 Т.Спарк '98

Comment

Първоначално публикувано от The blue Покажи съобщение
                  Колега, и аз живо се интересувам от тази тема. а още не съм сменял свещи на никаква кола.
                  Болтовете на капака с шестограм ли ги разви или намери подходящите инструменти или накрайници? След това колко смяташ да затегнеш новите свещи?
                  С динамометричен ключ ли ще завиваш?
                  Купи си свещи ела на неделната сбирка аз ще ти дам нужния инструмент ако не знаеш как става ще те напътстваме за да се научиш,пък после ако ти е на сърце може една биричка да почерпиш
                  АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Здравейте пак колеги.Само да споделя,че днес най-накрая се сдобих със всички необходими джаджи за да извадя и изчистя свещите.И съм изключително доволен от резултата.След почистването им,колата направо се прероди

Comment

а колеги какъв ключ (номер по-точно) трябва да си взема за да ги развъртя свещите и има ли разлика м-у свещите на 1.8 16v и да речем на 1.6 или 2.0 пак 16v?
                      sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                      Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

За разлика-незнам.Ключа мисля беше 16мм ,той един приятел ми ослужи.

Comment

Working...
                        X