Известие

Collapse
No announcement yet.

Аман от мастери...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

От опит знам 4е няма 2 манометъра дето да мерят еднакво , помпя гумите както ги усещам , маноетъра ми помага само да са еднакво напомпени лява и дясна

Comment

Аз ползвам манометър от от стария Москвич, толкова години безупречна работа. Задължително е в джапката.
      97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от Hrabri
        Аз ползвам манометър от Москвич
        мда
        единствените дето мерят вярно от евтините
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Преди малко се върнах от новият ми гумаджия....

Благодаренине на колегата Бобо и МадМах, намерих може би най-добрия изправяч на алуминиеви джанти в БГрия...поне от тези при които аз съм бил. Човека явно си разбира много от работата и изправя джантите с чукове и на мен не ми се вярваше но ги направи страшни като чисто нови.

Гумаджията се намира по пътя за бужурище....след бензиностаницята на Еко-Едла от дясно....след още 500метра от ляво има една "някаква" бензиностанция и веднага след нея е гумаджията до някаква автоморга или там каквото е.
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от търтей
            Първоначално публикувано от Hrabri
            Аз ползвам манометър от Москвич
            мда
            единствените дето мерят вярно от евтините
            Где да го намеря такъв? Оная пръчка ми показа на 4-те гуми 2.5 атм, а като ги мерих при гумаджиите бяха както си трябва 2.2 отпред, 2.0 отзад. Следователно пръчката не става за нищо
            Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от KGB
              изправя джантите с чукове и на мен не ми се вярваше но ги направи страшни като чисто нови.
              Ако са алуминиеви - рискуваш просто да чуеш как се спуква борда.
              пред Админите... със сапун !

Comment

Първоначално публикувано от jamie
                Първоначално публикувано от KGB
                изправя джантите с чукове и на мен не ми се вярваше но ги направи страшни като чисто нови.
                Ако са алуминиеви - рискуваш просто да чуеш как се спуква борда.
                Бе и аз така съм чувал, пък и съм виждал как ги изправят ма на машина с едни подобни на валове....
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

Крусейдър, аз и съм виждал как се спуква - и после на заварка.
                  Умната с летите джанти просто !!!

Comment

А виждал ли си на машина как се спуква щото аз поне 7 пъти виждах и от тогава само чукове
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Я в тая връзка да препоръчате къде да сменя зимните гуми с летни. (зимните да ги махнат от джантите, ако има нужда да се изправят джантите, да сложат и балансират летните на същите джанти)
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                        А виждал ли си на машина как се спуква щото аз поне 7 пъти виждах и от тогава само чукове
                        Който си е с късмет ...
                        Никога не съм виждал спукана на машина.

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                          Я в тая връзка да препоръчате къде да сменя зимните гуми с летни. (зимните да ги махнат от джантите, ако има нужда да се изправят джантите, да сложат и балансират летните на същите джанти)
                          Мойта смяна струваше 62 лева което включваше две криви джанти. Иначе ги смених в Радиал м/у х. Олимп и х. Амбасадор май беше Симеоновско шосе.
                          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Между другото един съвет, след като обиколих доста гумаджии останових, че никъде манометрите не съм им точно.

ЗА ТОВА е хубаво да си купите един ваш личен манометър....хубав е от 20лв. нагоре....тия дето са по 4-5лв. за нищо не става и такъв съм пробвал.

Винаги сами си проверявайте налягането с ВАШ манометър.
                            sigpic
                            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
                            X