Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със подгряването на задното стъкло на 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със подгряването на задното стъкло на 146

имам едно проблемче със подгряването на задното стъкло следователно и на огледалата, като купих машината нямяше две релета след като си ги закупих и ги поставих на мястото им се оказа че едното е за подгряването на задното стъкло и огледалата но,какво става:бутона за подгряването е изключен и при запалването на мотора датчика на таблото премигва 2-3 пъти и след като двигателя заработи датчика угасва,след като двигателя работи натискам копчето за подгряването и всичко работи и реотаните на стъклото и подгряването на огледалата абе всичко е ток и жица,само тва ме дразни че тоя датчик премигва при палене на мотора и направо ще полудеямоля някой ако е имал същия проблем или знае от какво може да е нека пише благодаря предварително
    ALFA ROMEO 146 1.6 TWIN SPARK

Какви релета си купил колега? Релето за подгрева е електронно реле за време, което се изключва само след 20 мин.
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Ето как може да провериш дали работи нормално:
      Attached Files

Comment

Ето и схемичката. Това е за GTV/Spider, но надали има разлика и при 146

Click image for larger version

Name:	Repair Instructions Vol 3 part 1.jpg
Views:	1
Size:	92.8 Килобайта
ID:	2274646

Comment

Колега и аз съм така. Не ми работеше въобще подгряването на задното стъкло и след смяна на релето примигва при палене. Но не е болка за умиране, сега пък не ми работи вентолатора на парното в купето.
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm;Alfa Romeo 156 1.8 T.S.ex, Alfa Romeo 146 1.4 T.S.ex

Comment

Working...
          X