Изведнъж акумулатора започна да сдава багажа за нула време - паркирам в 10 вечерта пред нас, гася я, след това пробно паля - няма ядове върти и си пали идеално. Отивам на следващия ден и....няма никой. Вече два пъти става и го свалих, долях вода, защото имаше голяма нужда, измерих напрежението (12.6V) но нямаше резултат. Премерих плътността на електролита - в разредено състояние (не можеше да стартира колата) в 5 от клетките даде 1.22 до 1.25, и течността беше бистра, но в шестата клетка беше ужасна мътилка и там плътността беше 1.05, след 24 часово зареждане продължи да бъде толкова, въпреки че пак показва напрежение 12.4V до 12.6V Мога ли да го реставрирам акумулаторчето понеже все пак е хубаво - FIAMM или съм го загубил безвъзвратно?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Състоянието на акумулатора ми?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Моят и той не е в цветущо състояние, два дена стоя на студа без да бъде мърдана и едвам запали милата, Ексайд, от най-големите е, моята е дизел. Ще изкара тая зима, ама после ще го мисля да го сменям!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеНяма спасение колега,пробила е въпросната клетка.Попаднах на нещо интересно в нета: http://avtorespect.hit.bg/contacs.htm Акумулатори с остатъчна гаранция....явно са залежали или са 2ра упортеба, не разбирам точно. Но цените им са добри!
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
моя и той на година и половина 4 дни без да я мърдам и трябваше да ми дават ток.дали от студеното като го провериха ми казаха че много е разреден и го пуснах 12 часа да се зарежда няма мъртва клетка ма сега ще го видя колко ще изкара трябваше и да се долее че малко съм го изтървал.аз 2 пъти съм го доливал без да го зареждам и последния месец я карам само градско на къси разстояния може и това да е паднал незнам сега ще го гледам
Comment
Comment