Първоначално публикувано от Drag0
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Разлики м/у Selenia 20K и Selenia Gold
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеТова което съм посочил е естер синтетик,чувал ли си за такова нещо изобщо или ще кажеш че 20K e по добро?
Comment
-
За да кажеш за едно масло, че е добро трябва да си му навъртял 20-30 смени, след което да отвориш двг и да мериш. Дефакто говорим за експлоатация и постоянство, трудно постижимо в лека кола, още повече лична. Аз съм имал само една такава кола - 20 смени с едно и също масло без отклонение от заводския размер на лагерите. Маслото е Приста Супер Бензин 10W40, колата съм я споменавал не веднъж. 166-цата сега като я събера с новите бутала и лагери ще се кара и тя само с едно и също(Castrol 15W50 най-вероятно) и след няколко години ще ви пиша на следващия ремонт какво имаме(я камилата.. .)Последните 7г е въртяна с най-различни заради горенето на масло.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеТова го знам , но като ми трябват 2 туби и доставката ще струва колкото 3та туба - не си струва.
Питах за България дали има вносител.Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 11:01.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеТова го знам , но като ми трябват 2 туби и доставката ще струва колкото 3та туба - не си струва.
Питах за България дали има вносител.
п.п. Изивинявам се, не видях, че друг колега вече е писал по темата.Last edited by rossenvn; d.m.y г., 20:46.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
EUROL Maxence RC 10W60 SM/CF. споделете ако сте карали, официален вносител за BG e Коник - Варна. Не искам да правя реклама, някой от Варна ако е сипал от EUROL Maxence RC 10W60 SM/CF, да сподели. На Дакар го реклaмираха MAN. За холандската фирма EUROL B.V. има интересни неща....Last edited by toto99; d.m.y г., 10:19.Alfa Romeo 146 1.6 t.s.
Comment
-
Колега не си ни за 20К. ни за Голд !!!! Твоя двигател e selenia racenig 10w60 !!! www.selenia.it провери там
Comment
-
Първоначално публикувано от SnoBeck Покажи съобщениеKaкво двигателно масло ще препоръчате за 145 1.6 газов боксер?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Забравих да уточня, че търся 10/40,но чета все повече мнения с противоречив характер за масовите марки, като Selenia,Castrol и т.н.
Някой карал ли е с YACCO? Понеже не съм чел негативни отзиви за него.ВСЯКО ПОДОБРЕНИЕ ВОДИ ДО НЕОТСТРАНИМИ ДЕФЕКТИ
Comment
-
http://www.yacco-bulgaria.com/ директно.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
Comment