Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна лагери на колянов вал 156 1.8

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна лагери на колянов вал 156 1.8

Здравейте,имах малък проблем с колата който започна преди около 6 м.един познат- алфист ми каза ,че колата е тръгнала да "ражда",доколкото разбрах ако и дам повече газ ще ми излезнат буталата през предния капак .Карах колата в продължение на 6 месеца с този проблем при максимум 2500 оборота,предполагам знаете какви звуци се издават когато трябва да си смените лагерите на коляновия вал (от бензин колата стана дизел хахаха да добиете представа за шума който се чува)докато в един момент не се качи един субект в колата и колата започна още по гадно да бучи,както и да е някой казват ,че са за смяна лагерите на коляновия вал,едно удоволствие около 1000 лв,питането ми е дали първо да не я издърпам колата до вантотрейд,тъй като само на тях им имам доверие,да ми потвърдят дали да си приготва скромната сума ако не и отгоре или някой в форума е минал през това и е по запознат как да процедирам?
    Last edited by vania23; d.m.y г., 14:28.

Ами дърпай я и ще ти кажат, сумата може и да е по голяма, иначе бая народ е минал по тоя път, напиши "роди" примерно в търсачката и ще ти излезат доста теми.
    Last edited by fred; d.m.y г., 15:06.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Закарай я при Румен Той ще я види, ще ти каже кое колко и т.н. После си правиш преценка. Преди това, като искаш попрочети из форума. Поне инфо и ремонти има много...

http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=53

Другия вариант е да посетиш, някои от другите сервизи които са от форума. Не те съветвам да ходиш в неизвестни сервизи или пък ауто италия и при други такива кожодери

http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26

Успех
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

колега съмнявам се да минеш само е едни лагери аз в момента съм в бокса за същия ремонти освен биелни лагери сменям основни шлайф на вала и то доста казаха ми 6/10 шест десети нови лагери сега нова биела покраи всичко това гарнитурки и профилактично така и така е разглобена ще сменям съидинителя като прибавиме и масалце и става чудесно само некои друг да плаща ама няма начин
        Last edited by stefoo; d.m.y г., 22:07.
        sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
        Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Първоначално публикувано от vania23 Покажи съобщение
          Здравейте,имах малък проблем с колата който започна преди около 6 м.един познат- алфист ми каза ,че колата е тръгнала да "ражда",доколкото разбрах ако и дам повече газ ще ми излезнат буталата през предния капак .Карах колата в продължение на 6 месеца с този проблем при максимум 2500 оборота,предполагам знаете какви звуци се издават когато трябва да си смените лагерите на коляновия вал (от бензин колата стана дизел хахаха да добиете представа за шума който се чува)докато в един момент не се качи един субект в колата и колата започна още по гадно да бучи,както и да е някой казват ,че са за смяна лагерите на коляновия вал,едно удоволствие около 1000 лв,питането ми е дали първо да не я издърпам колата до вантотрейд,тъй като само на тях им имам доверие,да ми потвърдят дали да си приготва скромната сума ако не и отгоре или някой в форума е минал през това и е по запознат как да процедирам?
          Във Ванто ще ти кажат 1500 само за работа и още толкова за вал и лагери
          sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
          ALFA ROMEO 2.0JTS ex
          ALFA ROMEO Crosswagon Q4
          Продавам Алфи на части!

Comment

Working...
          X