Известие

Collapse
No announcement yet.

Ремонт на ключ за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ремонт на ключ за 156

Колеги,

понеже тази тема е заключена реших да пусна нова, с питанката ми, а именно:

Според вас възможно ли е да се случи това? Ако може, прави ли го някой в БГ? От година ключа ми е счупен и отключвам и заключвам по конвенционалният метод (което в тия студове е доста интересно занимание особено сутрин), вместо да си "пиукам" с бутончето на ключа . На няколко места питах дали могат да ми направят дубликат на самото дистанционно, но ... ядец. Предлагат да ми монтират допълнителна аларма, но аз не искам . Та да се върнем на въпроса ми, ремонтира ли (или изработва ли) някой в БГ ключове които да "обучи" към оригиналното централно/аларма и имобилайзер за 156 код 2 ?

--------------------------

П.С. За да не се затрие обявата в ибей ето и едно бекъп-че
    Attached Files
    Last edited by CBET; d.m.y г., 18:54.
    Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

ключове прават в българия но са много скъпи за същия ключ като на снимката червения в милано моторс ми искаха 415лв и 60лв за код карта търси някъде по евтино
    sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
    Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
      ключове прават в българия но са много скъпи за същия ключ като на снимката червения в милано моторс ми искаха 415лв и 60лв за код карта търси някъде по евтино

Колега,

23,50 GBP както и да ги смятам ... през каквито и курсове да ги превъртам повече от 60-70 лв не мога да ги докарам. А в Милано Мотърс най вероятно поръчват оригинален ключ в Италия ако си пазиш код картите и т.н.

Comment

ключ

Колега ако нямаш аларма на колата- слагай и не се замисляй!В София аларма с 2 дистанционни и монтаж ще ти излезе 70-80 лева!
        Алфа Ромео 156 1,9 JTD Sportwagon
        2001год 115кс + ремап

Comment

Първоначално публикувано от jzonkom Покажи съобщение
          Колега ако нямаш аларма на колата- слагай и не се замисляй!В София аларма с 2 дистанционни и монтаж ще ти излезе 70-80 лева!

Имам аларма колега. Тя си работи дори и когато е изключено дистанционното отключване на централното. За 70 лв. китайски аларми има навсякъде. Просто ме дразни факта, че ключа ми е счупен, а нямам резервен. Та ако някой може да го ремонтира в рамките на 50-70 лв. предпочитам ремонт на ключа + направата на още един, пред монтажа на нова аларма.

Comment

има хора които могат да го направят. потърси имаше теми. може да видиш във фиатскиа форум в раздела за ключове, човека беше с ник kliuchar или нещо такова.
            точка

Comment

CBET, провери ли при ключаря до "папагала", навътре в тунелчето.
              казва, че ги прави,дори тел. е оставил в старата тема.
              прди време говорихме да ми направи 2ри, че съм с един ключ и ми оферира 120лв.-код2, ама още не съм ходил.
              sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Един пич от Перник ми го направи моят прибираш се за 40лв., като вгради алармата ми в ключа.
                sigpic
                ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
                  CBET, провери ли при ключаря до "папагала", навътре в тунелчето.
                  казва, че ги прави,дори тел. е оставил в старата тема.
                  прди време говорихме да ми направи 2ри, че съм с един ключ и ми оферира 120лв.-код2, ама още не съм ходил.

Той може само да изкопира ключа и да го "дресира" да ми пали каручката. Обаче да ми ремонтира/изкопира електрониката за дистанционно управление - ядец , а аз точно това искам.

Comment

Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
                    Той може само да изкопира ключа и да го "дресира" да ми пали каручката. Обаче да ми ремонтира/изкопира електрониката за дистанционно управление - ядец , а аз точно това искам.
                    Може да ти смени бутон, кутийката на дистанционното или дори други елементи по електрониката.
                    Само смяна на блейда не означава рециклиране
                    sigpic

Comment

Намерих място и аз да питам. Значи проблема е следния предишния собсвеник беше изкарал платката от кутииката на ключа и маи не работи дали може някой да го оправи?

Comment

днес си извадих резервен ключ.без никакви екстри е.цена-200лв.за отбелязване е че ключа е код 3.вградено дистанционно все още е невъзможно в бг.

Comment

Първоначално публикувано от rosboy23 Покажи съобщение
                          Намерих място и аз да питам. Значи проблема е следния предишния собсвеник беше изкарал платката от кутииката на ключа и маи не работи дали може някой да го оправи?

Добре дошъл в клуба!

Comment

И аз се присединявам към клуба,имам същия проблем като на колегата "СВЕТ".
                            Имам само един ключ с вградено дистанционно за фабричната аларма и навсякъде където съм питал казват,че ще ми направят ключ с чип(код 2),но немогат да изготвят дубликат на дистанционното,единствено с поръчка от Италия 400-500лв.!
                            156 2.0TS 155к.с.+ремап

Comment

Първоначално публикувано от Quattro Покажи съобщение
                              И аз се присединявам към клуба,имам същия проблем като на колегата "СВЕТ".
                              Имам само един ключ с вградено дистанционно за фабричната аларма и навсякъде където съм питал казват,че ще ми направят ключ с чип(код 2),но немогат да изготвят дубликат на дистанционното,единствено с поръчка от Италия 400-500лв.!
                              По спомен, на Стамболийски май правеха код 2. Ако имаш интерес, ще ти пратя телефон на ключаря, за да се чуете.
                              156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                              Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Working...
                              X