......трябва ми да си направя 6 гарнитурки за тръбите на входящия колектор на 2.5, както и за подложките под тях, че са някакви излишни пари в западните сайтове, пък тука не мога да ги намеря, а не е голяма философия все пак, въздух ще минава, не е гарн. на глава в крайна сметка........не съм в час с материалите.....какво се ползва?????
Известие
Collapse
No announcement yet.
Материал за гарнитура....
Collapse
X
-
В Пловдив има един пич .Прави всякакви гарнитури (метални,азбестови,клингиритови ) за всякакви коли по кталог а и по стара гарнитура ... Бая сервизи и магазини работят с него имах му телефона някъде мога да го потърся ао проявяваш интерес де .sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщениекартонена папка Дело номер...На балканчето едно време си правих гарнитурките от такава
Иначе по темата от клингирит ще стане достатъчно добреDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Там при вас в Ст. Загора има много качествен майстор за гарнитури.
Comment
-
Стига бре, за 6 гарнитурки шест на 10 ако зема да ода на майстор......
Ще намеря клингирит отнякъде и ще си цъкна.....мерси...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Зех си половин квадрат клингиритче, в романтично розово, ще изрежа гарнитурки и ще чакам да станат готови тръбите.....мерси на отзовалите се......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment