Известие

Collapse
No announcement yet.

NightGuide vs ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз си взех онзи дан Nightguide за късите, бих казал, че има разлика - осветеността е по-голява основно напред, настрани не мога да преценя засега, но като цяло продължавам да не съм с добри светлини на колата, заради шибаните фарове, които хвърлят някви петна по пътя, без да светят равномерно.
    Това което остана е да отида на реглаж, някой знае ли някъде да разбират от лампи повече от смяна на масло примерно че да отида там...
    sigpic
    === 75 1.8 T '86 ===
    === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

СЛЕД СМЯНА НА крушките, е добре да отиде на регулаж на фаровете.
      А защо ???
      пред Админите... със сапун !

Comment

Първоначално публикувано от jamie
        СЛЕД СМЯНА НА крушките, е добре да отиде на регулаж на фаровете.
        А защо ???
        Ами например при мен:
        Махнах старите крушки(Гиги де) - едната Дженерал електрик, а другата Бош-да обаче като ги извадих и сравних с Филипса установих че формата и размера (отпред) на крушката са различни - та поради тези разлики мисля че трябва реглаж - макар че сега не късмет са по добре отколкото бяха преди. Левия ми фар свети леко по надоло и направо(за да не заслепява насрещните , а десния свети по напред и леко в дясно за да осветява банкета - и определено светят много по-добре от предните крушки.
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
        X