колеги помогнете, насочете ме на каде да търся повредата , чистачките ми работят, всичко си работи както трябва само че вече няколко пъти паля тръгвам и следмалко се включват сами чистачките,гася, паля и някой пат спират друг пат продължават, и са винаги на тази степен, която работят постоянно но не на най барзата степен, искам да попитам каде е платката която регулира степените, защото не е от моторчето или поне така мисля
Известие
Collapse
No announcement yet.
чистачките ми се включват сами
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vip86 Покажи съобщениеколеги помогнете, насочете ме на каде да търся повредата , чистачките ми работят, всичко си работи както трябва само че вече няколко пъти паля тръгвам и следмалко се включват сами чистачките,гася, паля и някой пат спират друг пат продължават, и са винаги на тази степен, която работят постоянно но не на най барзата степен, искам да попитам каде е платката която регулира степените, защото не е от моторчето или поне така мисля
Това го казвам толкова смело защото съм го изпитал лично!!!Таблото ми беше пълно с окис ,окис и от към клемите от задата му страна имаше също...Резултат от това си имах доста интелигентни и своенравни чистачки и аз....sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
И аз имах същия проблем с чистачките на 145. Проблема се оказа в някаква клема, през която са минавали доста консуматори, не знам обаче точно коя.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеИ аз имах същия проблем с чистачките на 145. Проблема се оказа в някаква клема, през която са минавали доста консуматори, не знам обаче точно коя.sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Сигурно е било от там. Проблема го отстраниха след като един ден колата не запали вследствие на това че стана нещо с токовете и имобилайзера не се разпознаваше.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
На мен такова нещо ми се случи два пъти след автомивка! Каква връзка може да има?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеНа мен такова нещо ми се случи два пъти след автомивка! Каква връзка може да има?166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеНа мен такова нещо ми се случи два пъти след автомивка! Каква връзка може да има?Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеМи например от отлепено челно стъкло......Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеАми гледах го стъклото, няма признаци да е отлепено някъде ...Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеЕ другия вариант е под кората на чистачките, там където минават снопове с кабели, някой от уплътнителните маншони, да не си е на мястото.
Там където е филтърът ли имаш предвид?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеТова определено е по-добрият вариант.
Там където е филтърът ли имаш предвид?Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеКолега оправи ли проблема, че найстина е интересно откъде е бил?!
Comment
-
днес пак ми направиха тоя номер, странното е че не ги пускам а тръгват сами, след което и да изгася колата и да я запаля пак, пак се пускат, днес бях махнал бушона.
искам помощ от хора които са се збласкали точно сас сащия проблем, чистачките му да се включват и да оставят винаги на предпоследната степен, все едно сам я пуснал нея степен,постоянно да работят, без интервал от почивка,но не е наи барзата степен, искам да попитам каде по точно е релето за време на чистачките, каде им е електрониката, при моторчето или до волана?
Comment
Comment