Известие

Collapse
No announcement yet.

чистачките ми се включват сами

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• чистачките ми се включват сами

колеги помогнете, насочете ме на каде да търся повредата , чистачките ми работят, всичко си работи както трябва само че вече няколко пъти паля тръгвам и следмалко се включват сами чистачките,гася, паля и някой пат спират друг пат продължават, и са винаги на тази степен, която работят постоянно но не на най барзата степен, искам да попитам каде е платката която регулира степените, защото не е от моторчето или поне така мисля

Колега оправи ли проблема, че найстина е интересно откъде е бил?!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от vip86 Покажи съобщение
      колеги помогнете, насочете ме на каде да търся повредата , чистачките ми работят, всичко си работи както трябва само че вече няколко пъти паля тръгвам и следмалко се включват сами чистачките,гася, паля и някой пат спират друг пат продължават, и са винаги на тази степен, която работят постоянно но не на най барзата степен, искам да попитам каде е платката която регулира степените, защото не е от моторчето или поне така мисля
      Проблемо според мен е в таблото с бушоните... Окислява се самото то!!!
      Това го казвам толкова смело защото съм го изпитал лично!!!Таблото ми беше пълно с окис ,окис и от към клемите от задата му страна имаше също...Резултат от това си имах доста интелигентни и своенравни чистачки и аз....
      sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

И аз имах същия проблем с чистачките на 145. Проблема се оказа в някаква клема, през която са минавали доста консуматори, не знам обаче точно коя.
        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
          И аз имах същия проблем с чистачките на 145. Проблема се оказа в някаква клема, през която са минавали доста консуматори, не знам обаче точно коя.
          Клема от задната страна на таблото с бушоните и релетата е била... Окислява се...
          sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Сигурно е било от там. Проблема го отстраниха след като един ден колата не запали вследствие на това че стана нещо с токовете и имобилайзера не се разпознаваше.
            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
            sigpic

Comment

На мен такова нещо ми се случи два пъти след автомивка! Каква връзка може да има?
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                На мен такова нещо ми се случи два пъти след автомивка! Каква връзка може да има?
                Отнякъде ти влиза вода и тече по таблото с бушоните
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Ми например от отлепено челно стъкло......
                  Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                    Ми например от отлепено челно стъкло......
                    Ами гледах го стъклото, няма признаци да е отлепено някъде ...
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Ами гледах го стъклото, няма признаци да е отлепено някъде ...
                      Е другия вариант е под кората на чистачките, там където минават снопове с кабели, някой от уплътнителните маншони, да не си е на мястото

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                        Е другия вариант е под кората на чистачките, там където минават снопове с кабели, някой от уплътнителните маншони, да не си е на мястото
                        Това определено е по-добрият вариант .
                        Там където е филтърът ли имаш предвид?

Comment

Това определено е по-добрият вариант .
                          Там където е филтърът ли имаш предвид?
                          Пред шофьора, лявата кора, оттам може директно да си тече в таблото на бушоните. Ако примерно някой и прокарвал кабели оттам за каквото и да било, има вероятност да е станал проблем там.

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                            Колега оправи ли проблема, че найстина е интересно откъде е бил?!
                            не съм се захващал да гледам как се сваля моторчето, но мисля да започна от електрониката, но напоследак нямам време , работя изванредно, че скоро 6те се открива новата дискотека в русе. А и чистачките за сега са ми направили тоя проблем само 4 пати, а аз я карам всеки ден
                            Last edited by mordohy; d.m.y г., 18:31. Основание: шльокавица

Comment

днес пак ми направиха тоя номер, странното е че не ги пускам а тръгват сами, след което и да изгася колата и да я запаля пак, пак се пускат, днес бях махнал бушона.
                              искам помощ от хора които са се збласкали точно сас сащия проблем, чистачките му да се включват и да оставят винаги на предпоследната степен, все едно сам я пуснал нея степен,постоянно да работят, без интервал от почивка,но не е наи барзата степен, искам да попитам каде по точно е релето за време на чистачките, каде им е електрониката, при моторчето или до волана?

Comment

Working...
                              X