Въпросът ми към вас приятели е стават ли джанти на 4х100мм на нашите АЛФИ 4х98мм. По принцип съм слагал на Алфетката такива джанти и станаха, но за кратко време и нямаше проблеми. Обаче ако е за постоянно, какви са ми шансовете. Дайте идеи моля.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Джанти на 100мм
Collapse
X
-
Идеята не е добра, може да сложиш 4Х100 но е добре да ползваш тъй наречените "ексцентрични " болтове! Един колега във Фиат форума продаваше такива по 2-3 лв. бройката и май имаше цял комплект за продаване, провериMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
-
Ами аз съм с такива джанто 4х100 на "ОЗ" обаче "ОЗ" не правят 4х98 а продават 4х100 с раздвижени болтове за 4х98Нямам проблеми
Поръчваш си за 4х98 и ти идват 4 х 100с раздвижените болтове.(говорих с едно момче което си е поръчало чисто нови и точно така му ги доставят.)2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
дайте ми по възможност конкретно предложение, за покупка на такива болтове, от къде, цена. Благодаря ви предварително.sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
няма никъде
В вулканизаторите на кристо където ми дадохте адрес ги има но броя е по 4лв и направете сметка за колко става на въпрос. ако някой знае за друго място ще съм му много благодарен.sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
Comment