If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Четири пъти съм отварял въпросният капак,но уви капка не капва,зарадвах се ,и чак се чудя,че имате проблем,гарнитурата е измислена перфектно(няма да цитирам други автомобили).
малко стара тема,но да попитам колеги,трябва да сменявам въпросната гарнитура че доволно е нацапала вече.Днес отидох в един магазин за авточасти,бях чел тази тема и попитах за въпросната гарнитура Рикамби която се коментира тук че е оригиналната.Мацката там провери и се обажда някъде и по номера на шасито от малкия талон и отвърнаха че нямало на тази фирма гарнитура.И ми предложиха някаква гумена.Кажете какво да правя и каква да търся ,дали с нея ще стане нещо .мисля че беше 28 лв ,а другата която ужкем я даваха оригинална по поръчка беше 37
Без значение коя ще сложиш, стара или нова, мажи задължително със силикон.
Това е пълна глупост със силикона. Като не знаете как се монтират гарнитури ги мажете. После в картера стават като сополи залепени за цедката на помпата.
android88 - купи си гарнитура payen или victor reinz, или elring и не мажи с нищо. Обезмасляваш повърхността където ляга гарнитурата обезмасляваш и самата гарнитура и пристягаш капака равномерно от всички страни и си готов. Преди това разбира се очистваш главата перфектно от предишни остатъци нагар, силикон ако е имало и стари парчета гарнитура.
Comment