Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с километрите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с километрите

Здравейте, от снощи ми се прецака километража на който ми излизат километрите които е изминала колата. Бяха ми 123000км и снощи като запалих колата излезнаха 220500км и не се помръдват колкото и да карам, а временния ми километраж отчита и може да се нулира. Възможно ли е проблема да е от изгорял бушон или неработещо реле?
    П.С. Колата е 146 ЖТД
    Last edited by Krischan; d.m.y г., 18:27.

Първоначално публикувано от Krischan Покажи съобщение
    Здравейте, от снощи ми се прецака километража на който ми излизат километрите които е изминала колата. Бяха ми 123000км и снощи като запалих колата излезнаха 220500км и не се помръдват колкото и да карам, а временния ми километраж отчита и може да се нулира. Възможно ли е проблема да е от изгорял бушон или неработещо реле?
    По скоро некдаърно запоен чип след манипулация по километража
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

А защо чак след 20000км се появи това и защото седи точно на 220500км и неотчита повече?

Comment

Незнам. Беше само предположение. Може и да не е това. Трябва да се види.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Благодаря ти все пак колега! Моля колеги, помогнете за отстраняването на проблема!

Comment

Щото най-вероятно са ти бърникали по километража!
            Иди при майсторите ни и те ще ти помогнат!После не си го слагай на сърцето!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

показала си е реалните километри
              sigpicalfa 164turbo s4
              части втора употреба за алфа всичко за 156
              http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
              0888556609 Коко Алексиев

Comment

Днеска хванах да пробвам да оправя проблема и то взе, че се оправи махнах клемата на акумулатора, свалих километража и му махнах буксите. Стана ми интересно и си разглобих цялата конзола на километража, почистих я и я зглобих. После сложих клемата на акумулатора и то взе, че се оправи и сега ми върна старите километри и отново си работи

Comment

Здравейте,
                  И аз имам подобен проблем с километража - изминатите километри и външната температура ми мигат, като диско клуб. А също не ми се отваря багажника електронно и огледалата ми са блок...Дали някой може да помогне?
                  Romeo 147, TS 1,6 2001

Comment

Колега, добре дошъл във форума!
                    Съветвам те, да си попълниш в подписа, за каква кола става въпрос.Така е по-вероятно да ти помогнат колегите!
                    При тебе проблема със сигурност е в клеясали или хлабави клеми!
                    Успех!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Добре заварил!
                      Колата е 147, ТС 1,6, 2001....аз по скоро си мислех за конзолата във вратата! Някой разглобявал ли я е?
                      Romeo 147, TS 1,6 2001

Comment

Working...
                      X