Известие

Collapse
No announcement yet.

Ауспух гърне или и двете....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ауспух гърне или и двете....

Здравейте, изведнъж от няма нищо почна едно гъргорене и бучене от мястото между водача и пасажера.
    По всичко личи, че нещо или гърне или ауспух са изревали за смяна или нещо такова....

Предполагам няма какво друго да е ?

Молбата ми е, ако имате препоръка за сервиз, гараж или място където да сте доволни от направен преглед и ремонт на гърнето и ауспуха в София да ми споделите.

Благодаря.

Дали имате идея от къде мога да закупя ново гърне и ауспух и на каква цена, горе- долу се връзва покупката ?

Колата е Алфа Ромео 156, 1.8 Туиснспарк.

Comment

Първоначално публикувано от dragonaz Покажи съобщение
      Дали имате идея от къде мога да закупя ново гърне и ауспух и на каква цена, горе- долу се връзва покупката ?

Колата е Алфа Ромео 156, 1.8 Туиснспарк.
      Колега незнам какви ги вършиш ма съм почти 100% сигурен че проблема ти е мека връзка която читава струва 60-70лв и монтажа е около 20лв
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Евала

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
        Колега незнам какви ги вършиш ма съм почти 100% сигурен че проблема ти е мека връзка която читава струва 60-70лв и монтажа е около 20лв
        Евала за диагнозата колега.
        Днес я качих при един сервиз.
        Оказа се мека връка.
        Нова мека връзка + ремонт = 60 лева.
        Хората от сервиза се оказа перфектни.
        Влизаш в клетка, вдигат, свалят меката връзка,
        заваряват новата и сега колата не подпръцква.

Comment

Здравейте... гърнето ми е изгнило на няколко места и трябва да го сменям. Препоръчайте ме какво да търся, откъде тук във Варна регион?

Да не закупя някоя скъпа тенекия...

Comment

Working...
          X