Известие

Collapse
No announcement yet.

Що е то BOXER и TWIN SPARK ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ОК. Утре живот и здраве ще видиш дали издухан боксер има вибрации!
    Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mio CUORE SPORTIVO 145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV

Comment

Ами моят Боксер е доста шумен, за вибрациите не знам какво да кажа, но ми се струва, че все пак има, а за издухан мисля, че не е...

Comment

Чак пък толкова силни вибрации да имате. Идете си прегледайте центровката. Аз имах вибрации на ниски обороти но след смяна на няколко маркуча които изпускаха/горивни/ и центровка всичко заспа :P Пък за звука на боксера какво да кажа. Много ме кефи този характерен рев .
        Alfa Romeo 33
        1.351
        Boxer
        Imola 90-magarenca

Comment

много добре балансиран двг а за рева на двигателя по прекрасен звук не съм 4увал и това е мнението на вси4ки кйто съм возил

Comment

Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

BOXERA SI IMA PO GOLEMI VIBRACII , TOVA E POLOJENIETO

Comment

Звукът на боксера може да повдигне адреналина на всеки автомобилен фен. Все пак го ползват автомобили като Subaru Impreza, Porche, Vw Beatle и др. А и по евтино е да си смениш свещтите ако си с боксер
                2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
                ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Vesko84
                  Звукът на боксера може да повдигне адреналина на всеки автомобилен фен. Все пак го ползват автомобили като Subaru Impreza, Porche, Vw Beatle и др. А и по евтино е да си смениш свещтите ако си с боксер
                  само дето смяната ти отнема почти един ден две охлузени кокалчета и мноооого нерви

Comment

смяната на свещи при боксера е трудна само при 16 клапановите при другите не мисля, че е по-трудна.
                    Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alfista
                      смяната на свещи при боксера е трудна само при 16 клапановите при другите не мисля, че е по-трудна.
                      приятелю земи смени на едно субаро 2.0 турбо или на един VW бус и тогава говори ко е е лесно и кое трудно

Comment

сори ама мислех ,че става въпрос за boxer vs T.S при алфа
                        sigpic

Comment

Аз познавам двама дето сменят на субару свещи за под половин час
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                            Аз познавам двама дето сменят на субару свещи за под половин час
                            Тия имат егати подемника

незнам дали някой спомена (аз май бех писал ама в коя тема), но боксера и V-образния мотор немат нишо общо. Вируса ви го каза де по друг начин.
                            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Vesko84
                              ето това по горе ме провокира да пиша за свещи и смяната им

Comment

аха,прав си,но все пак има и тренирани като мен смениам си свещите за 30 -35 минути мах ,като 3 от тях за 10 мин, а тази 4-та който се пада под казанчето на хидравликата за 20 мин.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X