Ето последната графика - преди и след генерация.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дино стенд или кой каква мощност е мерил
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение139 коня суперFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от миро Покажи съобщениеЕто последната графика - преди и след генерация.Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Това дино само не се знае какво мери. Не може да дава толкова малко тая кола. Преди година и нещо при Тони сме мерили едно Ауди А4 1.8Т преди тунинга си даде точно 150 коня на вала. Колкото си е сток. Преди чип бягаше на равно с 156 2.0 ТС. 156-цата даже му правеше половин кола разлика. Като се има предвид, че аудито е куатро с 25% загуби. Така смятахме и конете на вала.
Със сигурност на миро колата върви повече от тази 156-ца която си беше сток и не може да дава 150 коня на вала. Това на колелата ако е по-вярно ми се вижда.
Миро, ходил ли си на друго дино да мериш?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЕ след това вече какво говорим...
Колата която се една от най-бързата Алфа, атмосферка де дори е под заводските данни...Къде са другите тогава???Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщениеТова е правилният въпрос.Аз като бях 112кс първо ми бе гадно колко е мъртва колата ама после като се сетих как ги наказвам ми стана смешно другите колко са мъртви.Само Дизелите си показват конете!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Аз ще ида да замеря мойта при Тони ей така за спорта. Ще се разходя един ден до Варна и ще замерим да видим там колко ще покаже 1.8-цата. Даже първо ще запиша стоковия файл да видим.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеАйде най-накрая един динодей да се огранизира МОЛЯ МОЛЯ МОЛЯ
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Comment