Известие

Collapse
No announcement yet.

Дино стенд или кой каква мощност е мерил

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Къде ми е графиката дето показваше че съм 208KW и 380Nm
    ммм някъде е ичезнала
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Както казват диното е инструмент за тунинг и малко са тези, които ще отидат само заради заводските данни. Може би само алфисти.

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
      Къде ми е графиката дето показваше че съм 208KW и 380Nm
      ммм някъде е ичезнала
      Това ли премерихте с телефонното дино?
      Last edited by миро; d.m.y г., 00:12.
      sigpicex
      147Q2
      300bhp/606nm
      Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Проспийдското дино си показва точно, стига да му интерпретирате повера измерен на главините (не на гуми!) правилно.
        При предно загубите от главините до вала може да се приемат за 10% и като се раздели измереният повер на 0.9 си идват заводските коне

А по темата, коли дето съм правил са давали коне на вала от 270 до 500 пък една само малко я пипах, но пък беше дала 570
        Last edited by ICI; d.m.y г., 00:53.

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
        YouTube
        evo2 600

Comment

Защо се дели на 0,9?
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            Защо се дели на 0,9?
            х=90%.у
            у=х/90%

х-мощност на главини/колела, квото искаш
            у-мощност на мотор

ей, ама съм добър,бе.... сaмo с "хъ" и У реших задачата
            да се чудиш, що ми пишеха само 3ки по математика...
            Last edited by Satanism; d.m.y г., 01:56.
            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

не не премерило това телефонното дино и май , май всички се подигравахте с телефонното дино и то зе ,че покава май май сравнително жярно а вие му се подигравахте и жи беше страх да не жи покаже малки резултати

Мразя много да се надахва някоъ и да ми разправя бе бегай с тези тел и после да ми покава колко му е изкарало колата на диното и да се подиграват ето ви хората се си мисля цхе правят тест гледайте и сами си правете изводите . А не малкото к-ве да ми вика аз на тел невярвам нали сте големи айде де схто ви е страх. Евалата на орлин колта му варви и веднага каза айде да видим и не се оправдава с това ,че е телефон и ,че е тъпа програма!!! се си миля, че не сте толкова големи специалисти ето гледайте :

http://www.youtube.com/watch?v=0-DFbJQbeSY
              http://www.youtube.com/watch?v=2Tyoz...watch_response
              Last edited by paparak_ivi; d.m.y г., 11:35.

Comment

Колега ти мерил ли си твоята кола с телефона и колко конски сили показа?
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
                  Както казват диното е инструмент за тунинг и малко са тези, които ще отидат само заради заводските данни. Може би само алфисти.

Това ли премерихте с телефонното дино?
                  а с телефона съм 160 коня , без нютон и пак всички припадат от малолитражката с 8 клапана
                  Volvo S80 2.0 T5 180hp
                  Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                  Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

ами несъм си мерил собствената кола но съм склонен да повярвам на програмката на Орлин пунтото го изкара 168 коня и милсля че е логично да е толкоз някъде
                    Last edited by paparak_ivi; d.m.y г., 13:00.

Comment

Първоначално публикувано от paparak_ivi Покажи съобщение
                      не не премерило това телефонното дино и май , май всички се подигравахте с телефонното дино и то зе ,че покава май май сравнително жярно а вие му се подигравахте и жи беше страх да не жи покаже малки резултати

Мразя много да се надахва някоъ и да ми разправя бе бегай с тези тел и после да ми покава колко му е изкарало колата на диното и да се подиграват ето ви хората се си мисля цхе правят тест гледайте и сами си правете изводите . А не малкото к-ве да ми вика аз на тел невярвам нали сте големи айде де схто ви е страх. Евалата на орлин колта му варви и веднага каза айде да видим и не се оправдава с това ,че е телефон и ,че е тъпа програма!!! се си миля, че не сте толкова големи специалисти ето гледайте :

Ебаси мнението Толкова правописни, и какви ли не други грешки в един пост досега не бях срещал...
                      Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                      Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                      BMW 328i

Comment

Само да ти кажа че аз страх нямам.Имам няколко динота зад гърба си.Така че не ми обяснявай за измислената ти програма на Айфона.И не вярвам че не си си мерил колата си!! (колко 90кв показа)
                        Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                        ех.. Малкото КуВе
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                          Ебаси мнението Толкова правописни, и какви ли не други грешки в един пост досега не бях срещал...
                          ХАХАХА,доста се уzорих докато го раzгадая написаното.
                          Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                          Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

абе Васко неме принуждавай да си махна катализатора и да те напукам моята кола сток та сток ти кво ли не правия на твоята, то не бе портване генерация чипове и олекотени шайби олекотени маховици и на 4 те настигам и те минавам а кажи че лъжа сега а относно моята кола да наистина несъм я мерил щото няма как да захвана тел нямам стойка, а и не ми било достатъчно желанието ко се правиш че си с бърза кола като до последно Венци те наказваше само да си махна аз катализатора и ако не бодна аз един кат кам те па на!!! и ти може да не вярваш на ифона ма хората ти покават резултата горе в линковете ако искаш вярвай пробелма си е твой - но пределено си си повярвал че колата ти върви много !!!!

---------- Post added at 15:52 ---------- Previous post was at 15:39 ----------

ами ти бре Abar7h каде си тръгнал с тоз мъртвец твоя питам аз да има правописни щото пиша и негледам но се си мисля ,че тва не е най важното айде излизай да те видя с таз 146 дето само я хвалиш големи рабирачи се навадихте тук ей. Аз поне несъм се изказал нито веднъж като вас специалист - просто ми е тъпо да плюете без да сте сигурни .Моята кола е най обикновнна 156 нито варви много нито нищо но съм почти сигурен ,че няма да ти се даде на твоята 146(немога да разбера ти пък защо се намесваш като небеше там)когато мерихме
                            Last edited by paparak_ivi; d.m.y г., 14:42.

Comment

Аз хем бих искал да си замеря кенефчета, хем ме е страх, че ще вземе да покаже има няма 100-110 коня макс. и тогава ще ми се смее целия форум, та и Проспийд.
                              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Само да ти кажа,че много си си повярвал!!! Май ти е дошло в повече пиенето,ама няма значение.Няма да се хабя да си пиша с теб.

---------- Post added at 15:51 ---------- Previous post was at 15:51 ----------

абе Васко неме принуждавай да си махна катализатора и да те напукам моята кола сток та сток ти кво ли не правия на твоята, то не бе портване генерация чипове и олекотени шайби олекотени маховици и на 4 те настигам и те минавам а кажи че лъжа сега а относно моята кола да наистина несъм я мерил щото няма как да захвана тел нямам стойка, а и не ми било достатъчно желанието ко се правиш че си с бърза кола като до последно Венци те наказваше само да си махна аз катализатора и ако не бодна аз един кат кам те па на!!! и ти може да не вярваш на ифона ма хората ти покават резултата горе в линковете ако искаш вярвай пробелма си е твой - но пределено си си повярвал че колата ти върви много !!!!

---------- Post added at 15:52 ---------- Previous post was at 15:39 ----------

ами ти бре Abar7h каде си тръгнал с тоз мъртвец твоя питам аз да има правописни щото пиша и негледам но се си мисля ,че тва не е най важното айде излизай да те видя с таз 146 дето само я хвалиш големи рабирачи се навадихте тук ей. Аз поне несъм се изказал нито веднъж като вас специалист - просто ми е тъпо да плюете без да сте сигурни .Моята кола е най обикновнна 156 нито варви много нито нищо но съм почти сигурен ,че няма да ти се даде на твоята 146(немога да разбера ти пък защо се намесваш като небеше там)когато мерихме
                                .
                                Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                                ех.. Малкото КуВе
                                sigpic

Comment

Working...
                                X