Известие

Collapse
No announcement yet.

И двете дистанционни на алармата се счупиха....ами сега?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И двете дистанционни на алармата се счупиха....ами сега?

Вчера, паркирана на паркинг на 20 км от нас, Алфустата спря да си разпознава дистанционното. Отключих я с ключа, алармата се разписка. Изключих акомулатора, натиснах паник бутона, ала вече нямам нито аларма, нито имобилайзер. Не е от батериите.
    Та, въпросът ми е - къде и какво да направя по въпроса?
    Тоест - могат ли някъде да направят нови дистанционни или да заделям за нова аларма

Вероятно моя грешка, че не направих нови още когато поне едното работеше, но за кое по напред с нашите убавици

Търсих, търсих вече пусната тема за това - не намерих, ако има съжалявам.
    155 2.0 TS 8V
    ex 33 1.4 imola - 3i3i

там където са ти поставили алармата могат да ти изкарат ново със сигурност на мен ми изкараха след 1г даже платих 16лв сега вече имам 3
    sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
    Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Като за начало, ако имаш телефона на стария собственик, му звънни и го попитай има ли монтирано някое скрито ключе за изключване на алармата, за да можеш поне да си караш колата. Трябва да ти прегледат алармата хора, които разбират, защото може и да не е от дистанционните.
      Най често просто се сменя алармата, не е кой знае колко по-скъпо от отремонтирането на старата.
      Надявам се някой колега да предложи добър майстор за аларми.
      Успех!
      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Скритото ключе е намерено, с колата се придвижваме чудесно ,няма проблеми, но няма и никаква защита от това някой да я запали безпроблемно и да ме лиши от нея, не че имобилайзерът и алармата са кой знае каква пречка, но все пак помагат за спокойния сън.
        155 2.0 TS 8V
        ex 33 1.4 imola - 3i3i

Comment

Working...
        X