Известие

Collapse
No announcement yet.

Гуми регенерат?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гуми регенерат?!?

Колеги по какво можем да ги разпознаем гумите регенерат,ако искат да ни ги продадът за чисто нови-в случая си поръчвам гуми nokian z g2 205/55/16 летни -2 бр.като несъм ги виждал на живо,а само на снимката от поръчката и сайта.Днес като ми ги доставиха видях че шарката им неотговаря на тази снимката по която съм ги поръчал.Проверих в нета всички снимки на nokian z g2 и пак се убедих,че не е това гумата,въпреки че на бордовете и на двете гуми си пише z g2 ....?!?В официалния саит на нокиан видях,че шарката на гумите които получих отговаря на серията на nokian v .В общи линии сега имам гуми с шарката на nokian v и надписи отстрани на гумата nokian z g2.Дали аз съм се сбъркал или съм прецакан с някой регенерат- незнам.
    Attached Files

колега ето линк към сайта на нокиан:
    http://www.nokiantyres.com/product-group?group=1.02

доколкото виждам с шарката на твоите гуми са H и V серията, Z трябва да е с другата, прав си.
    Last edited by ktrendafilov; d.m.y г., 16:46.
    Alfa Romeo 156 2.4JTD 140bhp SW

Comment

Днес случая приключи с лек скандал-върнах гумите и си взех парите.Преди това ги отнесох в една гумаджийница и ми казаха ,че са си чист регенерат и не са обозначени изобщо като такива.....човека ми и показа как износващия пласт на гумата е изграден от парчета от по доре-голу 30см на които ясно се личът напречните линии на снаждането им,като това само по себе си мисля е недопустимо за гума от W клас за високи скорости...Незнам колеги ,но тва си е опасна сделка според мен,за това мой съвет е ако купувате гуми онлайн,които не сте виждали преди-разучете ги на 101 % и най-малките им детайли и гледайте и за тях освен за dot-а.Много хора обаче са доволни от същия сайт и незнам да ли е имало и др.такива случаи,но занапред мисля че ще зачестят.Ако има някой с подобни неволи нека сподели...Благодаря

Comment

Днес случая приключи с лек скандал-върнах гумите и си взех парите.Преди това ги отнесох в една гумаджийница и ми казаха ,че са си чист регенерат и не са обозначени изобщо като такива.....човека ми и показа как износващия пласт на гумата е изграден от парчета от по доре-голу 30см на които ясно се личът напречните линии на снаждането им,като това само по себе си мисля е недопустимо за гума от W клас за високи скорости...Незнам колеги ,но тва си е опасна сделка според мен,за това мой съвет е ако купувате гуми онлайн,които не сте виждали преди-разучете ги на 101 % и най-малките им детайли и гледайте и за тях освен за dot-а.Много хора обаче са доволни от същия сайт и незнам да ли е имало и др.такива случаи,но занапред мисля че ще зачестят.Ако има някой с подобни неволи нека сподели...Благодаря

Comment

Working...
        X