Известие

Collapse
No announcement yet.

Не работи на празен ход

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не работи на празен ход

Помагајте колеги. Колата си врвеше без проблем и до когато чеках един некадрник да се размине со мен, колата ми изгасна. Ја палам и от тогава не иска да работи на празен ход, веднага гаси когато ке пуснам педалата за гас. Ас сам од Македонија и см член на този форум,пошто в македонија нема алфаромео форум а и нема да има, почти нема никакв форум за коли. До сега см ја носел в блгарски сервиси за ремонти. но сега ме многу јадоса този проблем и немога да ја карам в този вид. Кажете как мога да ги подобрам нештата за да мога да ја закарам в софиа на некој од сервисите кој тук фалени.
    Alfa 156 1.6 T.S 16V 98г.

Здравей, колега!
    Тук ще намериш доверените ни сервизи, обърни се към някой от тях, смятам че ще ти решат проблема.

Успех

пп напиши си в подписа - каква ти е колата, за да се ориентираме по-бързо

Comment

Мерси колега. Това па колата сега самата се оправи. Ми дава време когато ке земам сега заплатата и одма на сервис да ја закарам.

Comment

Случвало ми се е няколко пъти след като изгася колата за известно време паля и нямам празен ход просто гасне и не пали без газ. карам форсирвам не се оправя гася разкачам дебитомер теппературен датчик буксите на компа паля и всичко е наред. това м и се е случвало 3 пъти за в рамките на 2 години след като се появи проблема закачам и проверявеам грешките чисто е нищо не излиза. При мен проблема изчезва така както се е появил в рамките на няколко минути.
        Но и до сега не съм разбрал от какво се получава.
        156 1,8 ТS 99
        Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
          Случвало ми се е няколко пъти след като изгася колата за известно време паля и нямам празен ход просто гасне и не пали без газ. карам форсирвам не се оправя гася разкачам дебитомер теппературен датчик буксите на компа паля и всичко е наред. това м и се е случвало 3 пъти за в рамките на 2 години след като се появи проблема закачам и проверявеам грешките чисто е нищо не излиза. При мен проблема изчезва така както се е появил в рамките на няколко минути.
          Но и до сега не съм разбрал от какво се получава.
          Саморесетва се обучението на празния ход Не е нужно да изключваш нищо просто бъди по настоятелен при паленето - може и да и помогнеш леко с газта После я оставяш да се самонамести.
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Веднъж имах такъв проблем. Колата нямаше никакви обороти на празен ход. Оказа се температудния сензор в термостата.

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Comment

Сшто и при мен проблема го однема самото и ми се има случвано још веднш. Ас па го решавам проблема така да опитвам се да ја задржам гаста на нај минимални оброти, почти како да е при празен ход, и така ја држам едно 1-2 мин и когато ја пуснам гаста ако изгасне, пак од ново така.

---------- Post added at 14:36 ---------- Previous post was at 14:29 ----------

А за теперературнија сензор моје да е, заштото ми е много стран. Когато ја карамна отворен, нормално, стрелката почти да е на 50*, а когато ја карам гратско си идва до 90* и не мрда од тамо. За во зимото да не ви казам каде е стрелката но парното втре си е много готинко. На разход не ми иде нагоре и за това несам сам се растројвал до толку

Comment

Първоначално публикувано от slavco_156 Покажи съобщение

А за теперературнија сензор моје да е, заштото ми е много стран. Когато ја карамна отворен, нормално, стрелката почти да е на 50*, а когато ја карам гратско си идва до 90* и не мрда од тамо. За во зимото да не ви казам каде е стрелката но парното втре си е много готинко. На разход не ми иде нагоре и за това несам сам се растројвал до толку
                Май си за смяна на термостат!
                sigpic
                "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Working...
                X