Известие

Collapse
No announcement yet.

Цялостно боядисване на кола

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Цялостно боядисване на кола

Добър ден,колеги. Имам един спешен въпрос. Жена ми катастрофира с колата си, Алфа 145 (червена), почти е готова и искам да я боядисаме цялата, понеже когато я купихме и лака й падаше. След ремонта останах почти без никакви средства и не мога да си позволя боядисване от рода на 1000+. Аз бих могъл да я подготвя напълно, да е готова само да се пръсне. Нямаме по специални изиквания само да не е много олята. Ако може някой да ми даде оферта само за боядисване, на по народна цена, аз ще си купя всички материали, боята не е металик. Препоръчаха ми световрачанска акрилна, по принцип за сега мисля да взема такава. Надявам се да има отклик на молбата ми. Мерси предварително.

Alfa 145 1.6i BOXER 1994

Първоначално публикувано от an40 Покажи съобщение
    Добър ден,колеги. Имам един спешен въпрос. Жена ми катастрофира с колата си, Алфа 145 (червена), почти е готова и искам да я боядисаме цялата, понеже когато я купихме и лака й падаше. След ремонта останах почти без никакви средства и не мога да си позволя боядисване от рода на 1000+. Аз бих могъл да я подготвя напълно, да е готова само да се пръсне. Нямаме по специални изиквания само да не е много олята. Ако може някой да ми даде оферта само за боядисване, на по народна цена, аз ще си купя всички материали, боята не е металик. Препоръчаха ми световрачанска акрилна, по принцип за сега мисля да взема такава. Надявам се да има отклик на молбата ми. Мерси предварително.
    Световрачанската акрилна не е лоша, само да не се взима металик оттам, а имам познат, който ще ти я пръсне на народна цена и гаранте, че няма да я олее!!! Пиши на лично ако се интересуваш да търся номера му и да го питам

Comment

Ако ти се идва до Пазарджик и аз мога да помогна.Имам един приятел който пръска добре.
      Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Цялостно боядисване на кола

Мерси колега но предпочитам в района. Благодаря все пак.

Alfa 145 1.6i BOXER 1994

Comment

Имаш ЛС колега
          http://kirkooo.snimka.bg/tuning/remonti.490618.18163012

Comment

Working...
          X