Добър ден,колеги. Имам един спешен въпрос. Жена ми катастрофира с колата си, Алфа 145 (червена), почти е готова и искам да я боядисаме цялата, понеже когато я купихме и лака й падаше. След ремонта останах почти без никакви средства и не мога да си позволя боядисване от рода на 1000+. Аз бих могъл да я подготвя напълно, да е готова само да се пръсне. Нямаме по специални изиквания само да не е много олята. Ако може някой да ми даде оферта само за боядисване, на по народна цена, аз ще си купя всички материали, боята не е металик. Препоръчаха ми световрачанска акрилна, по принцип за сега мисля да взема такава. Надявам се да има отклик на молбата ми. Мерси предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Цялостно боядисване на кола
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от an40 Покажи съобщениеДобър ден,колеги. Имам един спешен въпрос. Жена ми катастрофира с колата си, Алфа 145 (червена), почти е готова и искам да я боядисаме цялата, понеже когато я купихме и лака й падаше. След ремонта останах почти без никакви средства и не мога да си позволя боядисване от рода на 1000+. Аз бих могъл да я подготвя напълно, да е готова само да се пръсне. Нямаме по специални изиквания само да не е много олята. Ако може някой да ми даде оферта само за боядисване, на по народна цена, аз ще си купя всички материали, боята не е металик. Препоръчаха ми световрачанска акрилна, по принцип за сега мисля да взема такава. Надявам се да има отклик на молбата ми. Мерси предварително.
-
Comment